DEKETELAERE D

Contactgegevens DEKETELAERE D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKETELAERE D: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKETELAERE D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERREWEG 24; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51612901 (+32-51612901) 51612901 (+32-51612901)

Fax (fax): +32 (13) 787-88-53 +32 (13) 787-88-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKETELAERE D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKETELAERE D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKETELAERE D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKETELAERE D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKETELAERE D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKETELAERE D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKETELAERE D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKETELAERE D
Products information DEKETELAERE D

BTW identificatienummer (tax): BE07963684082
Ondernemingsnummer: 8274322509
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKETELAERE D
(Get full report from official database of BE for DEKETELAERE D)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKETELAERE D
Addition kinds of activities for DEKETELAERE D

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij DEKETELAERE D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKETELAERE D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKETELAERE D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKETELAERE D. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

 • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

  Regio: BESELARE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

 • schoonmaker/ster (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

 • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

 • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LIPSYCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

 • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van DEKETELAERE D in sociale netwerken
Look for responds of DEKETELAERE D in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKETELAERE D. Laat een reactie achter voor DEKETELAERE D. DEKETELAERE D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKETELAERE D. Leave a respond for DEKETELAERE D. DEKETELAERE D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKETELAERE D op de google maps. Adres en contacten DEKETELAERE D
Location of DEKETELAERE D on the google maps. Address and contacts of DEKETELAERE D

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKETELAERE D DEKETELAERE D: Q8 | NEPTUNUS DIVERS | Hannut Motors SA | DRUKKERIJ KREAGRAFIEK | Megatool NV

Other related companies as DEKETELAERE D: Q8 | NEPTUNUS DIVERS | Hannut Motors SA | DRUKKERIJ KREAGRAFIEK | Megatool NV

DEKETELAERE D is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEKETELAERE D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07963684082. Het bedrijf DEKETELAERE D bevindt zich op het adres: HERREWEG 24; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DEKETELAERE D is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKETELAERE D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKETELAERE D, openstaande posities, locatie van DEKETELAERE D op de kaart.

DEKETELAERE D is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEKETELAERE D, company assigned to the tax number BE07963684082. The company DEKETELAERE D is located at the address: HERREWEG 24; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DEKETELAERE D is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKETELAERE D is not available. You also can look at reviews of DEKETELAERE D, open positions, location of DEKETELAERE D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKETELAERE D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKETELAERE D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKETELAERE D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKETELAERE D, employees, financial statistics.