DEFRAITURE

Contactgegevens DEFRAITURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFRAITURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFRAITURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAMPS DE FOYR 77; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87647377 (+32-87647377) 87647377 (+32-87647377)

Fax (fax): +32 (12) 851-23-16 +32 (12) 851-23-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFRAITURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFRAITURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFRAITURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFRAITURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFRAITURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFRAITURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFRAITURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFRAITURE
Products information DEFRAITURE

BTW identificatienummer (tax): BE07860687255
Ondernemingsnummer: 2582580566
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFRAITURE
(Get full report from official database of BE for DEFRAITURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFRAITURE
Addition kinds of activities for DEFRAITURE

241103. Houten logs | Wooden logs
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
33530102. Platte rollende vormen, nec, aluminium | Flat rolled shapes, nec, aluminum
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35999919. Waterlek detectors | Water leak detectors
39990808. Borduren | Embroidery kits
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes

Werken bij DEFRAITURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFRAITURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFRAITURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFRAITURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

 • Postbode Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • Projectleider (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: NOVA Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

 • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

 • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

  Regio: Luxemburg

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van DEFRAITURE in sociale netwerken
Look for responds of DEFRAITURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFRAITURE. Laat een reactie achter voor DEFRAITURE. DEFRAITURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFRAITURE. Leave a respond for DEFRAITURE. DEFRAITURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFRAITURE op de google maps. Adres en contacten DEFRAITURE
Location of DEFRAITURE on the google maps. Address and contacts of DEFRAITURE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFRAITURE DEFRAITURE: DANIEL GOSSIAUX | HOTEL FORMULE 1 | ATELIER REINE FABIOLA | Guitar Paradise Piens | CATHERINE HEIJMANS

Other related companies as DEFRAITURE: DANIEL GOSSIAUX | HOTEL FORMULE 1 | ATELIER REINE FABIOLA | Guitar Paradise Piens | CATHERINE HEIJMANS

DEFRAITURE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFRAITURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860687255. Het bedrijf DEFRAITURE bevindt zich op het adres: CHAMPS DE FOYR 77; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEFRAITURE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFRAITURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFRAITURE, openstaande posities, locatie van DEFRAITURE op de kaart.

DEFRAITURE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFRAITURE, company assigned to the tax number BE07860687255. The company DEFRAITURE is located at the address: CHAMPS DE FOYR 77; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEFRAITURE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFRAITURE is not available. You also can look at reviews of DEFRAITURE, open positions, location of DEFRAITURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFRAITURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFRAITURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFRAITURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFRAITURE, employees, financial statistics.