DEBERGH W

Contactgegevens DEBERGH W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBERGH W: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBERGH W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAAGDHOEK 41; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51505299 (+32-51505299) 51505299 (+32-51505299)

Fax (fax): +32 (86) 124-82-88 +32 (86) 124-82-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBERGH W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBERGH W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBERGH W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBERGH W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBERGH W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBERGH W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBERGH W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBERGH W
Products information DEBERGH W

BTW identificatienummer (tax): BE07344055175
Ondernemingsnummer: 9816802978
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBERGH W
(Get full report from official database of BE for DEBERGH W)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBERGH W
Addition kinds of activities for DEBERGH W

243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
17990700. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
28799904. Planthormonen | Plant hormones
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
51370603. Rokken | Skirts

Werken bij DEBERGH W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBERGH W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBERGH W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBERGH W. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Roeselare 38u kinderafdeling (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker (m/v) die fulltime wil werken in de kinderafdeling

 • Orderpicker DHL (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

 • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

 • Laborant farma (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

 • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

 • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Martin's Hotels

  Type: Vaste Job

  Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

 • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Flexijob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van DEBERGH W in sociale netwerken
Look for responds of DEBERGH W in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBERGH W. Laat een reactie achter voor DEBERGH W. DEBERGH W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBERGH W. Leave a respond for DEBERGH W. DEBERGH W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBERGH W op de google maps. Adres en contacten DEBERGH W
Location of DEBERGH W on the google maps. Address and contacts of DEBERGH W

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBERGH W DEBERGH W: ALL-JOBS | Katz S | GARAGE MICHIELS | Crea Editions (Les) SPRL | VERMEULEN ALFONS EN CHRIS

Other related companies as DEBERGH W: ALL-JOBS | Katz S | GARAGE MICHIELS | Crea Editions (Les) SPRL | VERMEULEN ALFONS EN CHRIS

DEBERGH W is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBERGH W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344055175. Het bedrijf DEBERGH W bevindt zich op het adres: MAAGDHOEK 41; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DEBERGH W is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBERGH W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBERGH W, openstaande posities, locatie van DEBERGH W op de kaart.

DEBERGH W is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBERGH W, company assigned to the tax number BE07344055175. The company DEBERGH W is located at the address: MAAGDHOEK 41; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DEBERGH W is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBERGH W is not available. You also can look at reviews of DEBERGH W, open positions, location of DEBERGH W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBERGH W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBERGH W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBERGH W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBERGH W, employees, financial statistics.