DE WEVER P

Contactgegevens DE WEVER P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WEVER P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WEVER P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENLAA,9; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53683587 (+32-53683587) 53683587 (+32-53683587)

Fax (fax): +32 (3) 299-16-34 +32 (3) 299-16-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WEVER P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WEVER P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WEVER P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WEVER P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WEVER P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WEVER P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WEVER P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WEVER P
Products information DE WEVER P

BTW identificatienummer (tax): BE01281524658
Ondernemingsnummer: 3665283203
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WEVER P
(Get full report from official database of BE for DE WEVER P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WEVER P
Addition kinds of activities for DE WEVER P

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent

Werken bij DE WEVER P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WEVER P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WEVER P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WEVER P. Looking for open vacancies in other companies

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

 • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

 • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

 • monteur (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

 • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected] Tot binnenkort!

 • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Studentenjob

  't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

 • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Tobania

  Type: Studentenjob

  Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

 • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DE WEVER P in sociale netwerken
Look for responds of DE WEVER P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WEVER P. Laat een reactie achter voor DE WEVER P. DE WEVER P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WEVER P. Leave a respond for DE WEVER P. DE WEVER P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WEVER P op de google maps. Adres en contacten DE WEVER P
Location of DE WEVER P on the google maps. Address and contacts of DE WEVER P

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WEVER P DE WEVER P: Teughels W | BENOIT MARBAIX | PUMATRANS | REPROPRINT | Run Caf茅 (Le)

Other related companies as DE WEVER P: Teughels W | BENOIT MARBAIX | PUMATRANS | REPROPRINT | Run Caf茅 (Le)

DE WEVER P is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WEVER P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01281524658. Het bedrijf DE WEVER P bevindt zich op het adres: BEUKENLAA,9; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE WEVER P is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WEVER P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WEVER P, openstaande posities, locatie van DE WEVER P op de kaart.

DE WEVER P is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WEVER P, company assigned to the tax number BE01281524658. The company DE WEVER P is located at the address: BEUKENLAA,9; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE WEVER P is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WEVER P is not available. You also can look at reviews of DE WEVER P, open positions, location of DE WEVER P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WEVER P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WEVER P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WEVER P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WEVER P, employees, financial statistics.