DE WEIRT R

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DE WEIRT R
Private companiesMetal Mining • DE WEIRT R

Contactgegevens DE WEIRT R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WEIRT R: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WEIRT R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AXELVAARDEKEN 11; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93450192 (+32-93450192) 93450192 (+32-93450192)

Fax (fax): +32 (61) 581-12-21 +32 (61) 581-12-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WEIRT R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WEIRT R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WEIRT R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WEIRT R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WEIRT R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WEIRT R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WEIRT R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WEIRT R
Products information DE WEIRT R

BTW identificatienummer (tax): BE07459960937
Ondernemingsnummer: 1413909912
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WEIRT R
(Get full report from official database of BE for DE WEIRT R)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WEIRT R
Addition kinds of activities for DE WEIRT R

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house

Werken bij DE WEIRT R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WEIRT R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WEIRT R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WEIRT R. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

 • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student carwash (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

 • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

 • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: YOUR HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

Zoek naar antwoorden van DE WEIRT R in sociale netwerken
Look for responds of DE WEIRT R in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WEIRT R. Laat een reactie achter voor DE WEIRT R. DE WEIRT R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WEIRT R. Leave a respond for DE WEIRT R. DE WEIRT R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WEIRT R op de google maps. Adres en contacten DE WEIRT R
Location of DE WEIRT R on the google maps. Address and contacts of DE WEIRT R

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WEIRT R DE WEIRT R: BBL | Gredis | S. TRIBEL | JOHAN LAMBRECHT | LC Ventures S.P.R.L.

Other related companies as DE WEIRT R: BBL | Gredis | S. TRIBEL | JOHAN LAMBRECHT | LC Ventures S.P.R.L.

DE WEIRT R is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WEIRT R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459960937. Het bedrijf DE WEIRT R bevindt zich op het adres: AXELVAARDEKEN 11; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE WEIRT R is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WEIRT R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WEIRT R, openstaande posities, locatie van DE WEIRT R op de kaart.

DE WEIRT R is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WEIRT R, company assigned to the tax number BE07459960937. The company DE WEIRT R is located at the address: AXELVAARDEKEN 11; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE WEIRT R is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WEIRT R is not available. You also can look at reviews of DE WEIRT R, open positions, location of DE WEIRT R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WEIRT R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WEIRT R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WEIRT R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WEIRT R, employees, financial statistics.