DE VRIEZE JO

Particuliere bedrijvenBosbouw • DE VRIEZE JO
Private companiesForestry • DE VRIEZE JO

Contactgegevens DE VRIEZE JO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VRIEZE JO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VRIEZE JO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG 1; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55313367 (+32-55313367) 55313367 (+32-55313367)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VRIEZE JO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VRIEZE JO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VRIEZE JO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VRIEZE JO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VRIEZE JO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VRIEZE JO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VRIEZE JO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VRIEZE JO
Products information DE VRIEZE JO

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VRIEZE JO
(Get full report from official database of BE for DE VRIEZE JO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VRIEZE JO
Addition kinds of activities for DE VRIEZE JO

28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij DE VRIEZE JO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VRIEZE JO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VRIEZE JO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VRIEZE JO. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

  Regio: LEISELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

 • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

 • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

 • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KONI TRANS

  Type: Vaste Job

  Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

 • KRAANMAN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: DEGRO

  Type: Vaste Job

  U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van DE VRIEZE JO in sociale netwerken
Look for responds of DE VRIEZE JO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VRIEZE JO. Laat een reactie achter voor DE VRIEZE JO. DE VRIEZE JO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VRIEZE JO. Leave a respond for DE VRIEZE JO. DE VRIEZE JO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VRIEZE JO op de google maps. Adres en contacten DE VRIEZE JO
Location of DE VRIEZE JO on the google maps. Address and contacts of DE VRIEZE JO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VRIEZE JO DE VRIEZE JO: LEONIDAS | INSTITUT CYNTHIA | SANIVEST | TOM & CO | WIM VAN DE WALLE

Other related companies as DE VRIEZE JO: LEONIDAS | INSTITUT CYNTHIA | SANIVEST | TOM & CO | WIM VAN DE WALLE

DE VRIEZE JO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VRIEZE JO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf DE VRIEZE JO bevindt zich op het adres: BURG 1; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE VRIEZE JO is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VRIEZE JO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VRIEZE JO, openstaande posities, locatie van DE VRIEZE JO op de kaart.

DE VRIEZE JO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VRIEZE JO, company assigned to the tax number BE01347717285. The company DE VRIEZE JO is located at the address: BURG 1; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DE VRIEZE JO is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VRIEZE JO is not available. You also can look at reviews of DE VRIEZE JO, open positions, location of DE VRIEZE JO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VRIEZE JO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VRIEZE JO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VRIEZE JO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VRIEZE JO, employees, financial statistics.