DE VERNATI

Contactgegevens DE VERNATI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VERNATI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VERNATI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CATELINETTES 14; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71381976 (+32-71381976) 71381976 (+32-71381976)

Fax (fax): +32 (81) 143-44-22 +32 (81) 143-44-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VERNATI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VERNATI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VERNATI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VERNATI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VERNATI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VERNATI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VERNATI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VERNATI
Products information DE VERNATI

BTW identificatienummer (tax): BE08485260009
Ondernemingsnummer: 1961303710
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VERNATI
(Get full report from official database of BE for DE VERNATI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VERNATI
Addition kinds of activities for DE VERNATI

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
515902. Boerderijdieren | Farm animals
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
17990210. Weerstroppen | Weather stripping
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
32910101. Pads, schuren: zeep geïmpregneerd | Pads, scouring: soap impregnated
34430700. Metalen onderdelen | Metal parts
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij DE VERNATI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VERNATI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VERNATI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VERNATI. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

 • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

 • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

 • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

 • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

 • Tekenaar (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: De Bondt Verandas

  Type: Vaste Job

  Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

 • zaalmedewerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Leercontract

  helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van DE VERNATI in sociale netwerken
Look for responds of DE VERNATI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VERNATI. Laat een reactie achter voor DE VERNATI. DE VERNATI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VERNATI. Leave a respond for DE VERNATI. DE VERNATI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VERNATI op de google maps. Adres en contacten DE VERNATI
Location of DE VERNATI on the google maps. Address and contacts of DE VERNATI

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VERNATI DE VERNATI: FLEVO-SOFT NV | De Smedt G Bouwonderneming NV | De Pauw Chauffage BVBA | JEAN-MARIE VERSCHUEREN | B.S.C.- MEUBELEN

Other related companies as DE VERNATI: FLEVO-SOFT NV | De Smedt G Bouwonderneming NV | De Pauw Chauffage BVBA | JEAN-MARIE VERSCHUEREN | B.S.C.- MEUBELEN

DE VERNATI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VERNATI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08485260009. Het bedrijf DE VERNATI bevindt zich op het adres: RUE DES CATELINETTES 14; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DE VERNATI is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VERNATI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VERNATI, openstaande posities, locatie van DE VERNATI op de kaart.

DE VERNATI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VERNATI, company assigned to the tax number BE08485260009. The company DE VERNATI is located at the address: RUE DES CATELINETTES 14; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
The main activity of DE VERNATI is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VERNATI is not available. You also can look at reviews of DE VERNATI, open positions, location of DE VERNATI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VERNATI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VERNATI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VERNATI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VERNATI, employees, financial statistics.