DE SCHRYVER

Contactgegevens DE SCHRYVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHRYVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHRYVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SERINCHAMPS 9; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 84313294 (+32-84313294) 84313294 (+32-84313294)

Fax (fax): +32 (81) 308-36-16 +32 (81) 308-36-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHRYVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHRYVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHRYVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHRYVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHRYVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHRYVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHRYVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHRYVER
Products information DE SCHRYVER

BTW identificatienummer (tax): BE08469879150
Ondernemingsnummer: 2095336914
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHRYVER
(Get full report from official database of BE for DE SCHRYVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHRYVER
Addition kinds of activities for DE SCHRYVER

17990209. Waterdicht | Waterproofing
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair

Werken bij DE SCHRYVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHRYVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHRYVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHRYVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • Magazijnier (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • Jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

 • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van DE SCHRYVER in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHRYVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHRYVER. Laat een reactie achter voor DE SCHRYVER. DE SCHRYVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHRYVER. Leave a respond for DE SCHRYVER. DE SCHRYVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHRYVER op de google maps. Adres en contacten DE SCHRYVER
Location of DE SCHRYVER on the google maps. Address and contacts of DE SCHRYVER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHRYVER DE SCHRYVER: Ceustermans J-L | AU MIMOSA | BOUCHERIE-TRAITEUR LUST | Séraphin | M. MAES

Other related companies as DE SCHRYVER: Ceustermans J-L | AU MIMOSA | BOUCHERIE-TRAITEUR LUST | Séraphin | M. MAES

DE SCHRYVER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHRYVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469879150. Het bedrijf DE SCHRYVER bevindt zich op het adres: RUE DE SERINCHAMPS 9; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE SCHRYVER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHRYVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHRYVER, openstaande posities, locatie van DE SCHRYVER op de kaart.

DE SCHRYVER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHRYVER, company assigned to the tax number BE08469879150. The company DE SCHRYVER is located at the address: RUE DE SERINCHAMPS 9; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE SCHRYVER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHRYVER is not available. You also can look at reviews of DE SCHRYVER, open positions, location of DE SCHRYVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHRYVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHRYVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHRYVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHRYVER, employees, financial statistics.