BOUCHERIE-TRAITEUR LUST

Contactgegevens BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE-TRAITEUR LUST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT IER 12; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71503119 (+32-71503119) 71503119 (+32-71503119)

Fax (fax): +32 (11) 911-23-12 +32 (11) 911-23-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE-TRAITEUR LUST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE-TRAITEUR LUST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE-TRAITEUR LUST
Products information BOUCHERIE-TRAITEUR LUST

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BOUCHERIE-TRAITEUR LUST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE-TRAITEUR LUST
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE-TRAITEUR LUST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE-TRAITEUR LUST
Addition kinds of activities for BOUCHERIE-TRAITEUR LUST

7933. Bowling centra | Bowling centers
549900. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services

Werken bij BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. BOUCHERIE-TRAITEUR LUST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. Leave a respond for BOUCHERIE-TRAITEUR LUST. BOUCHERIE-TRAITEUR LUST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE-TRAITEUR LUST op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE-TRAITEUR LUST
Location of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE-TRAITEUR LUST BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: Lambert S | FERNAND DEJASSE | De Vulpen BVBA | HENK VERHAERT | JANSEN, FRED

Other related companies as BOUCHERIE-TRAITEUR LUST: Lambert S | FERNAND DEJASSE | De Vulpen BVBA | HENK VERHAERT | JANSEN, FRED

BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf BOUCHERIE-TRAITEUR LUST bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT IER 12; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in BOUCHERIE-TRAITEUR LUST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE-TRAITEUR LUST op de kaart.

BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, company assigned to the tax number BE02588623046. The company BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is located at the address: AVENUE ALBERT IER 12; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Products created in BOUCHERIE-TRAITEUR LUST were not found.
The main activity of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, open positions, location of BOUCHERIE-TRAITEUR LUST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE-TRAITEUR LUST, employees, financial statistics.