DE PRINS

Contactgegevens DE PRINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PRINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PRINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKSTRAAT 94; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38866941 (+32-38866941) 38866941 (+32-38866941)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PRINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PRINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PRINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PRINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PRINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PRINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PRINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PRINS
Products information DE PRINS

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PRINS
(Get full report from official database of BE for DE PRINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PRINS
Addition kinds of activities for DE PRINS

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
328103. Bouw van steenproducten | Building stone products
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
35470207. Plateau walserij machines | Plate rolling mill machinery
36129903. Vibrators, interrupter | Vibrators, interrupter
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
63710100. pensioenen | Pensions

Werken bij DE PRINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PRINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PRINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PRINS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

 • Servicetechieker M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

 • Lab Technician (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

 • Bouwcalculator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

 • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijlesgever fysica (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van DE PRINS in sociale netwerken
Look for responds of DE PRINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PRINS. Laat een reactie achter voor DE PRINS. DE PRINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PRINS. Leave a respond for DE PRINS. DE PRINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PRINS op de google maps. Adres en contacten DE PRINS
Location of DE PRINS on the google maps. Address and contacts of DE PRINS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PRINS DE PRINS: ?T HOEVEKE | Degrave Willy | JOANNES DONNE | Autoparts De Jonghe | STEFAAN DE JAEGHER

Other related companies as DE PRINS: ?T HOEVEKE | Degrave Willy | JOANNES DONNE | Autoparts De Jonghe | STEFAAN DE JAEGHER

DE PRINS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PRINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf DE PRINS bevindt zich op het adres: DONKSTRAAT 94; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE PRINS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PRINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PRINS, openstaande posities, locatie van DE PRINS op de kaart.

DE PRINS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PRINS, company assigned to the tax number BE08087280273. The company DE PRINS is located at the address: DONKSTRAAT 94; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE PRINS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PRINS is not available. You also can look at reviews of DE PRINS, open positions, location of DE PRINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PRINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PRINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PRINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PRINS, employees, financial statistics.