DE OPEN RUIMTE

Contactgegevens DE OPEN RUIMTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OPEN RUIMTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OPEN RUIMTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALICE NAHONLEI 45; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36850079 (+32-36850079) 36850079 (+32-36850079)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OPEN RUIMTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OPEN RUIMTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OPEN RUIMTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OPEN RUIMTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OPEN RUIMTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OPEN RUIMTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OPEN RUIMTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OPEN RUIMTE
Products information DE OPEN RUIMTE

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OPEN RUIMTE
(Get full report from official database of BE for DE OPEN RUIMTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OPEN RUIMTE
Addition kinds of activities for DE OPEN RUIMTE

241100. logging | Logging
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
35450211. Scherpe messen | Shear knives
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
50639903. generatoren | Generators

Werken bij DE OPEN RUIMTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OPEN RUIMTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OPEN RUIMTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OPEN RUIMTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

 • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

 • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: t-interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

 • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

 • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van DE OPEN RUIMTE in sociale netwerken
Look for responds of DE OPEN RUIMTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OPEN RUIMTE. Laat een reactie achter voor DE OPEN RUIMTE. DE OPEN RUIMTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OPEN RUIMTE. Leave a respond for DE OPEN RUIMTE. DE OPEN RUIMTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OPEN RUIMTE op de google maps. Adres en contacten DE OPEN RUIMTE
Location of DE OPEN RUIMTE on the google maps. Address and contacts of DE OPEN RUIMTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OPEN RUIMTE DE OPEN RUIMTE: FORTIS | JOHANNES VAN LOOVEREN | Deryck Verzekeringskantoor NV | RENE GOUVERNEUR | BARBIR

Other related companies as DE OPEN RUIMTE: FORTIS | JOHANNES VAN LOOVEREN | Deryck Verzekeringskantoor NV | RENE GOUVERNEUR | BARBIR

DE OPEN RUIMTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE OPEN RUIMTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf DE OPEN RUIMTE bevindt zich op het adres: ALICE NAHONLEI 45; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE OPEN RUIMTE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OPEN RUIMTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OPEN RUIMTE, openstaande posities, locatie van DE OPEN RUIMTE op de kaart.

DE OPEN RUIMTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE OPEN RUIMTE, company assigned to the tax number BE03179138183. The company DE OPEN RUIMTE is located at the address: ALICE NAHONLEI 45; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DE OPEN RUIMTE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OPEN RUIMTE is not available. You also can look at reviews of DE OPEN RUIMTE, open positions, location of DE OPEN RUIMTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OPEN RUIMTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OPEN RUIMTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OPEN RUIMTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OPEN RUIMTE, employees, financial statistics.