DE KEERSMAECKER

Contactgegevens DE KEERSMAECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEERSMAECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEERSMAECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERHEYDENSTRAAT 8E; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38660525 (+32-38660525) 38660525 (+32-38660525)

Fax (fax): +32 (3) 707-92-70 +32 (3) 707-92-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEERSMAECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEERSMAECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEERSMAECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEERSMAECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEERSMAECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEERSMAECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEERSMAECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEERSMAECKER
Products information DE KEERSMAECKER

BTW identificatienummer (tax): BE05791412353
Ondernemingsnummer: 1007690429
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEERSMAECKER
(Get full report from official database of BE for DE KEERSMAECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEERSMAECKER
Addition kinds of activities for DE KEERSMAECKER

011999. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
35450323. pushers | Pushers
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
38449906. Lampen, röntgenstralen | Lamps, x-ray
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
51980104. lakken | Lacquers
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij DE KEERSMAECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEERSMAECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEERSMAECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEERSMAECKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

 • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

 • Groenarbeider (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Studentenjob

  Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

 • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van DE KEERSMAECKER in sociale netwerken
Look for responds of DE KEERSMAECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEERSMAECKER. Laat een reactie achter voor DE KEERSMAECKER. DE KEERSMAECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEERSMAECKER. Leave a respond for DE KEERSMAECKER. DE KEERSMAECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEERSMAECKER op de google maps. Adres en contacten DE KEERSMAECKER
Location of DE KEERSMAECKER on the google maps. Address and contacts of DE KEERSMAECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEERSMAECKER DE KEERSMAECKER: HAARMODE | De Markgrave vzw Sociale Maatsch | Froyman I | MURIEL FIORET | GODFRIED SCHOLLIER

Other related companies as DE KEERSMAECKER: HAARMODE | De Markgrave vzw Sociale Maatsch | Froyman I | MURIEL FIORET | GODFRIED SCHOLLIER

DE KEERSMAECKER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEERSMAECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05791412353. Het bedrijf DE KEERSMAECKER bevindt zich op het adres: VERHEYDENSTRAAT 8E; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE KEERSMAECKER is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEERSMAECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEERSMAECKER, openstaande posities, locatie van DE KEERSMAECKER op de kaart.

DE KEERSMAECKER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KEERSMAECKER, company assigned to the tax number BE05791412353. The company DE KEERSMAECKER is located at the address: VERHEYDENSTRAAT 8E; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE KEERSMAECKER is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEERSMAECKER is not available. You also can look at reviews of DE KEERSMAECKER, open positions, location of DE KEERSMAECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEERSMAECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEERSMAECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEERSMAECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEERSMAECKER, employees, financial statistics.