DE HOF VAN HEDEN

Contactgegevens DE HOF VAN HEDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE HOF VAN HEDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE HOF VAN HEDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUMBEEKSESTEENWEG 379; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51247167 (+32-51247167) 51247167 (+32-51247167)

Fax (fax): +32 (71) 412-34-71 +32 (71) 412-34-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE HOF VAN HEDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE HOF VAN HEDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE HOF VAN HEDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE HOF VAN HEDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE HOF VAN HEDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE HOF VAN HEDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE HOF VAN HEDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE HOF VAN HEDEN
Products information DE HOF VAN HEDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02482604980
Ondernemingsnummer: 3966583251
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE HOF VAN HEDEN
(Get full report from official database of BE for DE HOF VAN HEDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE HOF VAN HEDEN
Addition kinds of activities for DE HOF VAN HEDEN

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
331207. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
02140100. Geiten | Goats
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij DE HOF VAN HEDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE HOF VAN HEDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE HOF VAN HEDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE HOF VAN HEDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

 • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

 • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

 • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

 • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

 • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

  Regio: HEES

  Bedrijf: MOORS

  Type: Vaste Job

  Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DE HOF VAN HEDEN in sociale netwerken
Look for responds of DE HOF VAN HEDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE HOF VAN HEDEN. Laat een reactie achter voor DE HOF VAN HEDEN. DE HOF VAN HEDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE HOF VAN HEDEN. Leave a respond for DE HOF VAN HEDEN. DE HOF VAN HEDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE HOF VAN HEDEN op de google maps. Adres en contacten DE HOF VAN HEDEN
Location of DE HOF VAN HEDEN on the google maps. Address and contacts of DE HOF VAN HEDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE HOF VAN HEDEN DE HOF VAN HEDEN: Claeys G | JANSSENS HAYDEE | GENESYS | FR VAN KERKHOVEN | GUY HUYGHE

Other related companies as DE HOF VAN HEDEN: Claeys G | JANSSENS HAYDEE | GENESYS | FR VAN KERKHOVEN | GUY HUYGHE

DE HOF VAN HEDEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE HOF VAN HEDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02482604980. Het bedrijf DE HOF VAN HEDEN bevindt zich op het adres: RUMBEEKSESTEENWEG 379; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DE HOF VAN HEDEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE HOF VAN HEDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE HOF VAN HEDEN, openstaande posities, locatie van DE HOF VAN HEDEN op de kaart.

DE HOF VAN HEDEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE HOF VAN HEDEN, company assigned to the tax number BE02482604980. The company DE HOF VAN HEDEN is located at the address: RUMBEEKSESTEENWEG 379; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of DE HOF VAN HEDEN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE HOF VAN HEDEN is not available. You also can look at reviews of DE HOF VAN HEDEN, open positions, location of DE HOF VAN HEDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE HOF VAN HEDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE HOF VAN HEDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE HOF VAN HEDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE HOF VAN HEDEN, employees, financial statistics.