DE GREEF

Contactgegevens DE GREEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GREEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GREEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTDIJK 7B14; 3018; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16446031 (+32-16446031) 16446031 (+32-16446031)

Fax (fax): +32 (64) 433-35-61 +32 (64) 433-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GREEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GREEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GREEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GREEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GREEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GREEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GREEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GREEF
Products information DE GREEF

BTW identificatienummer (tax): BE07935394287
Ondernemingsnummer: 4502990722
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GREEF
(Get full report from official database of BE for DE GREEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GREEF
Addition kinds of activities for DE GREEF

013901. Voedergewassen | Feeder crops
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids
51370404. handtassen | Handbags
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij DE GREEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GREEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GREEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GREEF. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van DE GREEF in sociale netwerken
Look for responds of DE GREEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GREEF. Laat een reactie achter voor DE GREEF. DE GREEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GREEF. Leave a respond for DE GREEF. DE GREEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GREEF op de google maps. Adres en contacten DE GREEF
Location of DE GREEF on the google maps. Address and contacts of DE GREEF

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GREEF DE GREEF: CARINE SURKYN | Mooren J | HOTEL REVERIE | ILSE VERHAERT | SYLVIE TH?RON

Other related companies as DE GREEF: CARINE SURKYN | Mooren J | HOTEL REVERIE | ILSE VERHAERT | SYLVIE TH?RON

DE GREEF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GREEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935394287. Het bedrijf DE GREEF bevindt zich op het adres: VAARTDIJK 7B14; 3018; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE GREEF is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GREEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GREEF, openstaande posities, locatie van DE GREEF op de kaart.

DE GREEF is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GREEF, company assigned to the tax number BE07935394287. The company DE GREEF is located at the address: VAARTDIJK 7B14; 3018; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE GREEF is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GREEF is not available. You also can look at reviews of DE GREEF, open positions, location of DE GREEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GREEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GREEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GREEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GREEF, employees, financial statistics.