DE GEHEIME TUIN

Contactgegevens DE GEHEIME TUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GEHEIME TUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GEHEIME TUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MALLEKOTSTRAAT 62; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800059 (+32-34800059) 34800059 (+32-34800059)

Fax (fax): +32 (51) 778-94-21 +32 (51) 778-94-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GEHEIME TUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GEHEIME TUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GEHEIME TUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GEHEIME TUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GEHEIME TUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GEHEIME TUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GEHEIME TUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GEHEIME TUIN
Products information DE GEHEIME TUIN

BTW identificatienummer (tax): BE05187164306
Ondernemingsnummer: 2416137695
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GEHEIME TUIN
(Get full report from official database of BE for DE GEHEIME TUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GEHEIME TUIN
Addition kinds of activities for DE GEHEIME TUIN

363902. Naaimachine | Sewing equipment
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
73890307. Mannequin decoratie service | Mannequin decorating service
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs

Werken bij DE GEHEIME TUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GEHEIME TUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GEHEIME TUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GEHEIME TUIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

 • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

 • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

 • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

 • junior developers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Brain²

  Type: Vaste Job

  Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

 • Regiomanager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

 • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SEYNAEVE

  Type: Flexijob

  * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van DE GEHEIME TUIN in sociale netwerken
Look for responds of DE GEHEIME TUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GEHEIME TUIN. Laat een reactie achter voor DE GEHEIME TUIN. DE GEHEIME TUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GEHEIME TUIN. Leave a respond for DE GEHEIME TUIN. DE GEHEIME TUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GEHEIME TUIN op de google maps. Adres en contacten DE GEHEIME TUIN
Location of DE GEHEIME TUIN on the google maps. Address and contacts of DE GEHEIME TUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GEHEIME TUIN DE GEHEIME TUIN: Lecroart Menuiserie | VAN HOVEN EN HEILIGEN | HANDBALKLUB MECHELEN | DE WROETER ARBEIDSCENTRUM | DTO

Other related companies as DE GEHEIME TUIN: Lecroart Menuiserie | VAN HOVEN EN HEILIGEN | HANDBALKLUB MECHELEN | DE WROETER ARBEIDSCENTRUM | DTO

DE GEHEIME TUIN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GEHEIME TUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05187164306. Het bedrijf DE GEHEIME TUIN bevindt zich op het adres: MALLEKOTSTRAAT 62; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE GEHEIME TUIN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GEHEIME TUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GEHEIME TUIN, openstaande posities, locatie van DE GEHEIME TUIN op de kaart.

DE GEHEIME TUIN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GEHEIME TUIN, company assigned to the tax number BE05187164306. The company DE GEHEIME TUIN is located at the address: MALLEKOTSTRAAT 62; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DE GEHEIME TUIN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GEHEIME TUIN is not available. You also can look at reviews of DE GEHEIME TUIN, open positions, location of DE GEHEIME TUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GEHEIME TUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GEHEIME TUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GEHEIME TUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GEHEIME TUIN, employees, financial statistics.