DE WROETER ARBEIDSCENTRUM

Contactgegevens DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WROETER ARBEIDSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ROCHUSSTRAAT 8; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11375292 (+32-11375292) 11375292 (+32-11375292)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WROETER ARBEIDSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WROETER ARBEIDSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WROETER ARBEIDSCENTRUM
Products information DE WROETER ARBEIDSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DE WROETER ARBEIDSCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WROETER ARBEIDSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for DE WROETER ARBEIDSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WROETER ARBEIDSCENTRUM
Addition kinds of activities for DE WROETER ARBEIDSCENTRUM

254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Laat een reactie achter voor DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. DE WROETER ARBEIDSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. Leave a respond for DE WROETER ARBEIDSCENTRUM. DE WROETER ARBEIDSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WROETER ARBEIDSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten DE WROETER ARBEIDSCENTRUM
Location of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WROETER ARBEIDSCENTRUM DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: FLHOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV | E C E | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ROGER MONNAERS | CLIPPER CASUAL WEAR

Other related companies as DE WROETER ARBEIDSCENTRUM: FLHOUTBUIGERIJ VAN HULLE NV | E C E | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ROGER MONNAERS | CLIPPER CASUAL WEAR

DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf DE WROETER ARBEIDSCENTRUM bevindt zich op het adres: SINT-ROCHUSSTRAAT 8; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in DE WROETER ARBEIDSCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, openstaande posities, locatie van DE WROETER ARBEIDSCENTRUM op de kaart.

DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, company assigned to the tax number BE07979064941. The company DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is located at the address: SINT-ROCHUSSTRAAT 8; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Groententeelt. Products created in DE WROETER ARBEIDSCENTRUM were not found.
The main activity of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, open positions, location of DE WROETER ARBEIDSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WROETER ARBEIDSCENTRUM, employees, financial statistics.