DE CUPERE

Contactgegevens DE CUPERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CUPERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CUPERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIMAUGES 21; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10616608 (+32-10616608) 10616608 (+32-10616608)

Fax (fax): +32 (84) 548-40-73 +32 (84) 548-40-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CUPERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CUPERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CUPERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CUPERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CUPERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CUPERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CUPERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CUPERE
Products information DE CUPERE

BTW identificatienummer (tax): BE04624389648
Ondernemingsnummer: 1052459716
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CUPERE
(Get full report from official database of BE for DE CUPERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CUPERE
Addition kinds of activities for DE CUPERE

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
32970201. Cement vuurvaste materialen, nonclay | Cement refractories, nonclay
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
50740300. Loodgieterswerk en benodigdheden | Plumbing fittings and supplies

Werken bij DE CUPERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CUPERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CUPERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CUPERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Voorwerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

 • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

 • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

 • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

 • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SILHOUELLE

  Type: Studentenjob

  Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

 • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

 • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • 1 seksuoloog (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Architect (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van DE CUPERE in sociale netwerken
Look for responds of DE CUPERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CUPERE. Laat een reactie achter voor DE CUPERE. DE CUPERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CUPERE. Leave a respond for DE CUPERE. DE CUPERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CUPERE op de google maps. Adres en contacten DE CUPERE
Location of DE CUPERE on the google maps. Address and contacts of DE CUPERE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CUPERE DE CUPERE: FLMERCEDES-BENZ WAVRE SA | M. LAMBERT | PHILIPPE GILSON | BAEKMA VZW | Athina

Other related companies as DE CUPERE: FLMERCEDES-BENZ WAVRE SA | M. LAMBERT | PHILIPPE GILSON | BAEKMA VZW | Athina

DE CUPERE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CUPERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624389648. Het bedrijf DE CUPERE bevindt zich op het adres: RUE DE LIMAUGES 21; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE CUPERE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CUPERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CUPERE, openstaande posities, locatie van DE CUPERE op de kaart.

DE CUPERE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CUPERE, company assigned to the tax number BE04624389648. The company DE CUPERE is located at the address: RUE DE LIMAUGES 21; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE CUPERE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CUPERE is not available. You also can look at reviews of DE CUPERE, open positions, location of DE CUPERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CUPERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CUPERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CUPERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CUPERE, employees, financial statistics.