DE CLERCQ

Contactgegevens DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSEBAAN 5; 3040; HULDENBERG, België

Telefoon (phone): 16477504 (+32-16477504) 16477504 (+32-16477504)

Fax (fax): +32 (53) 329-43-99 +32 (53) 329-43-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ
Products information DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE02931121826
Ondernemingsnummer: 5040222167
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ
Addition kinds of activities for DE CLERCQ

20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices

Werken bij DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren monteur (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

 • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

 • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

 • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

 • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MI CASA

  Type: Studentenjob

  Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

 • CALL AGENT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

 • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

 • Accountant (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Sales Account Printing (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: XDNET

  Type: Werfreserve

  XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ. DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ. Leave a respond for DE CLERCQ. DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ
Location of DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ DE CLERCQ: Freddy's Discobar | Comme ?a | SILVERE SYS | Adwo BVBA | Tomas J. Fulopp

Other related companies as DE CLERCQ: Freddy's Discobar | Comme ?a | SILVERE SYS | Adwo BVBA | Tomas J. Fulopp

DE CLERCQ is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931121826. Het bedrijf DE CLERCQ bevindt zich op het adres: LEUVENSEBAAN 5; 3040; HULDENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ op de kaart.

DE CLERCQ is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE02931121826. The company DE CLERCQ is located at the address: LEUVENSEBAAN 5; 3040; HULDENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE CLERCQ is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ, open positions, location of DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ, employees, financial statistics.