DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Contactgegevens DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBERTUSSTRAAT 123A; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12744127 (+32-12744127) 12744127 (+32-12744127)

Fax (fax): +32 (10) 960-96-99 +32 (10) 960-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Products information DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Nettoyage des Allées & Patios,Bureaux d'Etudes en Horticulture,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Services d?entretien des pelouses & gazons,Sarclage,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Taille de Haies,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD
(Get full report from official database of BE for DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Addition kinds of activities for DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD

20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
35719903. minicomputers | Minicomputers
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
57310200. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

Zoek naar antwoorden van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD in sociale netwerken
Look for responds of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Laat een reactie achter voor DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. Leave a respond for DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD. DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD op de google maps. Adres en contacten DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD
Location of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD on the google maps. Address and contacts of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD

Andere gerelateerde bedrijven als come DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: Schoeters W bvba | Turu Menuiserie | HAIR FASHION NANOU | Dem Photogravure SPRL | Tradeware Technology

Other related companies as DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD: Schoeters W bvba | Turu Menuiserie | HAIR FASHION NANOU | Dem Photogravure SPRL | Tradeware Technology

DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD bevindt zich op het adres: LAMBERTUSSTRAAT 123A; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Nettoyage des Allées & Patios,Bureaux d'Etudes en Horticulture,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Services d?entretien des pelouses & gazons,Sarclage,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Taille de Haies,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, openstaande posities, locatie van DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD op de kaart.

DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, company assigned to the tax number BE07370971679. The company DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is located at the address: LAMBERTUSSTRAAT 123A; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Nettoyage des Allées & Patios,Bureaux d'Etudes en Horticulture,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Services d?entretien des pelouses & gazons,Sarclage,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Taille de Haies,Entretien des Jardins..
The main activity of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD is not available. You also can look at reviews of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, open positions, location of DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAPA TUINAANLEG EN ONDERHOUD, employees, financial statistics.