BUREAU LA FEUILLERIE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BUREAU LA FEUILLERIE
Private companiesSocial Services • BUREAU LA FEUILLERIE

Contactgegevens BUREAU LA FEUILLERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU LA FEUILLERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU LA FEUILLERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BEYAERT 68; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69456096 (+32-69456096) 69456096 (+32-69456096)

Fax (fax): +32 (11) 290-54-80 +32 (11) 290-54-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU LA FEUILLERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU LA FEUILLERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU LA FEUILLERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU LA FEUILLERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU LA FEUILLERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU LA FEUILLERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU LA FEUILLERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU LA FEUILLERIE
Products information BUREAU LA FEUILLERIE

BTW identificatienummer (tax): BE01177703857
Ondernemingsnummer: 2320007324
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU LA FEUILLERIE
(Get full report from official database of BE for BUREAU LA FEUILLERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU LA FEUILLERIE
Addition kinds of activities for BUREAU LA FEUILLERIE

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
738907. Afwerking diensten | Finishing services
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
27890202. Deckling boeken, kaarten of papier | Deckling books, cards, or paper
38420103. Oordopjes | Ear plugs
39999929. Potpourri | Potpourri

Werken bij BUREAU LA FEUILLERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU LA FEUILLERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU LA FEUILLERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU LA FEUILLERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

Zoek naar antwoorden van BUREAU LA FEUILLERIE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU LA FEUILLERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU LA FEUILLERIE. Laat een reactie achter voor BUREAU LA FEUILLERIE. BUREAU LA FEUILLERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU LA FEUILLERIE. Leave a respond for BUREAU LA FEUILLERIE. BUREAU LA FEUILLERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU LA FEUILLERIE op de google maps. Adres en contacten BUREAU LA FEUILLERIE
Location of BUREAU LA FEUILLERIE on the google maps. Address and contacts of BUREAU LA FEUILLERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU LA FEUILLERIE BUREAU LA FEUILLERIE: BON REPOS SA (AU) | HUIS 'T KIEKSKE | LEBELCO | Van Den Bogerd G | MAISON BABY-BOOM

Other related companies as BUREAU LA FEUILLERIE: BON REPOS SA (AU) | HUIS 'T KIEKSKE | LEBELCO | Van Den Bogerd G | MAISON BABY-BOOM

BUREAU LA FEUILLERIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU LA FEUILLERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01177703857. Het bedrijf BUREAU LA FEUILLERIE bevindt zich op het adres: RUE BEYAERT 68; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van BUREAU LA FEUILLERIE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU LA FEUILLERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU LA FEUILLERIE, openstaande posities, locatie van BUREAU LA FEUILLERIE op de kaart.

BUREAU LA FEUILLERIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU LA FEUILLERIE, company assigned to the tax number BE01177703857. The company BUREAU LA FEUILLERIE is located at the address: RUE BEYAERT 68; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of BUREAU LA FEUILLERIE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU LA FEUILLERIE is not available. You also can look at reviews of BUREAU LA FEUILLERIE, open positions, location of BUREAU LA FEUILLERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU LA FEUILLERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU LA FEUILLERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU LA FEUILLERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU LA FEUILLERIE, employees, financial statistics.