ANN DE MERECHY

Contactgegevens ANN DE MERECHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN DE MERECHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN DE MERECHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEUWFEESTSTRAAT 1; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38990299 (+32-38990299) 38990299 (+32-38990299)

Fax (fax): +32 (16) 218-90-13 +32 (16) 218-90-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN DE MERECHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN DE MERECHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN DE MERECHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN DE MERECHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN DE MERECHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN DE MERECHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN DE MERECHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN DE MERECHY
Products information ANN DE MERECHY

BTW identificatienummer (tax): BE01705871582
Ondernemingsnummer: 6235260009
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN DE MERECHY
(Get full report from official database of BE for ANN DE MERECHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN DE MERECHY
Addition kinds of activities for ANN DE MERECHY

458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
38290216. seismometers | Seismometers
47890102. Vrachtwagen laden en lossen | Freight car loading and unloading
51729901. Ruwe olie | Crude oil
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies

Werken bij ANN DE MERECHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN DE MERECHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN DE MERECHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN DE MERECHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van ANN DE MERECHY in sociale netwerken
Look for responds of ANN DE MERECHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN DE MERECHY. Laat een reactie achter voor ANN DE MERECHY. ANN DE MERECHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN DE MERECHY. Leave a respond for ANN DE MERECHY. ANN DE MERECHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN DE MERECHY op de google maps. Adres en contacten ANN DE MERECHY
Location of ANN DE MERECHY on the google maps. Address and contacts of ANN DE MERECHY

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN DE MERECHY ANN DE MERECHY: LIC International NV | DATA-TECHNOLOGY | Snoopy-hondentoilettage | Gijssels M | Centre Psychologique de Guidance et de D茅veloppement Personnel C.P.A.M.

Other related companies as ANN DE MERECHY: LIC International NV | DATA-TECHNOLOGY | Snoopy-hondentoilettage | Gijssels M | Centre Psychologique de Guidance et de D茅veloppement Personnel C.P.A.M.

ANN DE MERECHY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN DE MERECHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705871582. Het bedrijf ANN DE MERECHY bevindt zich op het adres: EEUWFEESTSTRAAT 1; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van ANN DE MERECHY is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN DE MERECHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN DE MERECHY, openstaande posities, locatie van ANN DE MERECHY op de kaart.

ANN DE MERECHY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN DE MERECHY, company assigned to the tax number BE01705871582. The company ANN DE MERECHY is located at the address: EEUWFEESTSTRAAT 1; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of ANN DE MERECHY is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN DE MERECHY is not available. You also can look at reviews of ANN DE MERECHY, open positions, location of ANN DE MERECHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN DE MERECHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN DE MERECHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN DE MERECHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN DE MERECHY, employees, financial statistics.