ASLK-CGER Bank

Contactgegevens ASLK-CGER Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASLK-CGER Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASLK-CGER Bank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lisperstw 269; Lier; 2500, België

Telefoon (phone): 32.3-4804090^^3:4804090 32.3-4804090^^3:4804090

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASLK-CGER Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASLK-CGER Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASLK-CGER Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASLK-CGER Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASLK-CGER Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASLK-CGER Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASLK-CGER Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASLK-CGER Bank
Products information ASLK-CGER Bank

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASLK-CGER Bank
(Get full report from official database of BE for ASLK-CGER Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASLK-CGER Bank
Addition kinds of activities for ASLK-CGER Bank

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij ASLK-CGER Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASLK-CGER Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASLK-CGER Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASLK-CGER Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van ASLK-CGER Bank in sociale netwerken
Look for responds of ASLK-CGER Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASLK-CGER Bank. Laat een reactie achter voor ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASLK-CGER Bank. Leave a respond for ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASLK-CGER Bank op de google maps. Adres en contacten ASLK-CGER Bank
Location of ASLK-CGER Bank on the google maps. Address and contacts of ASLK-CGER Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come ASLK-CGER Bank ASLK-CGER Bank: MICROSOFT EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA | ALBERT GAUSSIN | W. De Visscher NV | JOSEPH PONTHIER | Devolder

Other related companies as ASLK-CGER Bank: MICROSOFT EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA | ALBERT GAUSSIN | W. De Visscher NV | JOSEPH PONTHIER | Devolder

ASLK-CGER Bank is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASLK-CGER Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf ASLK-CGER Bank bevindt zich op het adres: Lisperstw 269; Lier; 2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van ASLK-CGER Bank is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASLK-CGER Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASLK-CGER Bank, openstaande posities, locatie van ASLK-CGER Bank op de kaart.

ASLK-CGER Bank is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASLK-CGER Bank, company assigned to the tax number BE02251892089. The company ASLK-CGER Bank is located at the address: Lisperstw 269; Lier; 2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of ASLK-CGER Bank is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASLK-CGER Bank is not available. You also can look at reviews of ASLK-CGER Bank, open positions, location of ASLK-CGER Bank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASLK-CGER Bank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASLK-CGER Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASLK-CGER Bank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASLK-CGER Bank, employees, financial statistics.