Vlassenroot W Cleaning

Particuliere bedrijvencommunicatie • Vlassenroot W Cleaning
Private companiesCommunications • Vlassenroot W Cleaning

Contactgegevens Vlassenroot W Cleaning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlassenroot W Cleaning: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlassenroot W Cleaning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijgshof 1 Box 34; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 09 342 04 01; 0479 94 72 58 (+32-09 342 04 01; 0479 94 72 58) 09 342 04 01; 0479 94 72 58 (+32-09 342 04 01; 0479 94 72 58)

Fax (fax): 09 342 04 01 (+32-09 342 04 01) 09 342 04 01 (+32-09 342 04 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlassenroot W Cleaning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlassenroot W Cleaning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlassenroot W Cleaning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlassenroot W Cleaning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlassenroot W Cleaning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlassenroot W Cleaning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlassenroot W Cleaning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlassenroot W Cleaning
Products information Vlassenroot W Cleaning

BTW identificatienummer (tax): BE01386993408
Ondernemingsnummer: 5317626953
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Vlassenroot W Cleaning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlassenroot W Cleaning
(Get full report from official database of BE for Vlassenroot W Cleaning)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlassenroot W Cleaning
Addition kinds of activities for Vlassenroot W Cleaning

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
769200. Las reparatie | Welding repair
874101. Bedrijfsmanagement | Business management
20219900. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
50440100. Rekenmachines | Calculating machines

Werken bij Vlassenroot W Cleaning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlassenroot W Cleaning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlassenroot W Cleaning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlassenroot W Cleaning. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Vlassenroot W Cleaning in sociale netwerken
Look for responds of Vlassenroot W Cleaning in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlassenroot W Cleaning. Laat een reactie achter voor Vlassenroot W Cleaning. Vlassenroot W Cleaning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlassenroot W Cleaning. Leave a respond for Vlassenroot W Cleaning. Vlassenroot W Cleaning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlassenroot W Cleaning op de google maps. Adres en contacten Vlassenroot W Cleaning
Location of Vlassenroot W Cleaning on the google maps. Address and contacts of Vlassenroot W Cleaning

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlassenroot W Cleaning Vlassenroot W Cleaning: MARC VAN LAEKE | MEDIA HOUSE | Centrum voor Leerlingenbegeleiding van het Gemeenschapsonderwijs | GEERT DE GRAVE | Centre de Sant茅 Mentale Antonin Artaud

Other related companies as Vlassenroot W Cleaning: MARC VAN LAEKE | MEDIA HOUSE | Centrum voor Leerlingenbegeleiding van het Gemeenschapsonderwijs | GEERT DE GRAVE | Centre de Sant茅 Mentale Antonin Artaud

Vlassenroot W Cleaning is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlassenroot W Cleaning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386993408. Het bedrijf Vlassenroot W Cleaning bevindt zich op het adres: Krijgshof 1 Box 34; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Vlassenroot W Cleaning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlassenroot W Cleaning is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlassenroot W Cleaning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlassenroot W Cleaning, openstaande posities, locatie van Vlassenroot W Cleaning op de kaart.

Vlassenroot W Cleaning is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlassenroot W Cleaning, company assigned to the tax number BE01386993408. The company Vlassenroot W Cleaning is located at the address: Krijgshof 1 Box 34; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. Products created in Vlassenroot W Cleaning were not found.
The main activity of Vlassenroot W Cleaning is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlassenroot W Cleaning is not available. You also can look at reviews of Vlassenroot W Cleaning, open positions, location of Vlassenroot W Cleaning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlassenroot W Cleaning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlassenroot W Cleaning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlassenroot W Cleaning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlassenroot W Cleaning, employees, financial statistics.