Special Cleaning Services BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Special Cleaning Services BVBA
Private companiesMetal Mining • Special Cleaning Services BVBA

Contactgegevens Special Cleaning Services BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Special Cleaning Services BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Special Cleaning Services BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merbeekstraat 2; 3360; Bierbeek, België

Telefoon (phone): 016 46 17 66; 0478 21 79 11 (+32-016 46 17 66; 0478 21 79 11) 016 46 17 66; 0478 21 79 11 (+32-016 46 17 66; 0478 21 79 11)

Fax (fax): 016 46 17 66 (+32-016 46 17 66) 016 46 17 66 (+32-016 46 17 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Special Cleaning Services BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Special Cleaning Services BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Special Cleaning Services BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Special Cleaning Services BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Special Cleaning Services BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Special Cleaning Services BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Special Cleaning Services BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Special Cleaning Services BVBA
Products information Special Cleaning Services BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01447692871
Ondernemingsnummer: 9127960205
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Special Cleaning Services BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Special Cleaning Services BVBA
(Get full report from official database of BE for Special Cleaning Services BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Special Cleaning Services BVBA
Addition kinds of activities for Special Cleaning Services BVBA

5942. Boekwinkels | Book stores
481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
836104. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters

Werken bij Special Cleaning Services BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Special Cleaning Services BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Special Cleaning Services BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Special Cleaning Services BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Special Cleaning Services BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Special Cleaning Services BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Special Cleaning Services BVBA. Laat een reactie achter voor Special Cleaning Services BVBA. Special Cleaning Services BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Special Cleaning Services BVBA. Leave a respond for Special Cleaning Services BVBA. Special Cleaning Services BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Special Cleaning Services BVBA op de google maps. Adres en contacten Special Cleaning Services BVBA
Location of Special Cleaning Services BVBA on the google maps. Address and contacts of Special Cleaning Services BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Special Cleaning Services BVBA Special Cleaning Services BVBA: VERABEL | HUIS MEYTRON | M. TEHEUX | Weyers BVBA | Eendracht (De)

Other related companies as Special Cleaning Services BVBA: VERABEL | HUIS MEYTRON | M. TEHEUX | Weyers BVBA | Eendracht (De)

Special Cleaning Services BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Special Cleaning Services BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447692871. Het bedrijf Special Cleaning Services BVBA bevindt zich op het adres: Merbeekstraat 2; 3360; Bierbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Special Cleaning Services BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Special Cleaning Services BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Special Cleaning Services BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Special Cleaning Services BVBA, openstaande posities, locatie van Special Cleaning Services BVBA op de kaart.

Special Cleaning Services BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Special Cleaning Services BVBA, company assigned to the tax number BE01447692871. The company Special Cleaning Services BVBA is located at the address: Merbeekstraat 2; 3360; Bierbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. Products created in Special Cleaning Services BVBA were not found.
The main activity of Special Cleaning Services BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Special Cleaning Services BVBA is not available. You also can look at reviews of Special Cleaning Services BVBA, open positions, location of Special Cleaning Services BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Special Cleaning Services BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Special Cleaning Services BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Special Cleaning Services BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Special Cleaning Services BVBA, employees, financial statistics.