RUBIS CLEANING

Contactgegevens RUBIS CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUBIS CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUBIS CLEANING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Henri Strauven 1; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 673 71 12 (+32-02 673 71 12) 02 673 71 12 (+32-02 673 71 12)

Fax (fax): 02 673 71 12 (+32-02 673 71 12) 02 673 71 12 (+32-02 673 71 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUBIS CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUBIS CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUBIS CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUBIS CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUBIS CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUBIS CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUBIS CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUBIS CLEANING
Products information RUBIS CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE04501892089
Ondernemingsnummer: 8227081298
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in RUBIS CLEANING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUBIS CLEANING
(Get full report from official database of BE for RUBIS CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUBIS CLEANING
Addition kinds of activities for RUBIS CLEANING

357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
24480100. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
33390200. Edele metalen | Precious metals
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
51490301. Specerijen | Condiments

Werken bij RUBIS CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUBIS CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUBIS CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUBIS CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker boomkwekerij (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de tuinbouw zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker. Je helpt mee in de boomkwekerij: planten en rooien van jonge bomen, klaarmaken van bestellingen, laden en lossen,...

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van RUBIS CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of RUBIS CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUBIS CLEANING. Laat een reactie achter voor RUBIS CLEANING. RUBIS CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUBIS CLEANING. Leave a respond for RUBIS CLEANING. RUBIS CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUBIS CLEANING op de google maps. Adres en contacten RUBIS CLEANING
Location of RUBIS CLEANING on the google maps. Address and contacts of RUBIS CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come RUBIS CLEANING RUBIS CLEANING: Canone | GAMA G DAS & CIE | ARTE-PRINT | GARAGE DIESEL-SERVICE | JEAN-PIERRE MANCHE

Other related companies as RUBIS CLEANING: Canone | GAMA G DAS & CIE | ARTE-PRINT | GARAGE DIESEL-SERVICE | JEAN-PIERRE MANCHE

RUBIS CLEANING is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUBIS CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501892089. Het bedrijf RUBIS CLEANING bevindt zich op het adres: Avenue Henri Strauven 1; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in RUBIS CLEANING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUBIS CLEANING is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUBIS CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUBIS CLEANING, openstaande posities, locatie van RUBIS CLEANING op de kaart.

RUBIS CLEANING is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUBIS CLEANING, company assigned to the tax number BE04501892089. The company RUBIS CLEANING is located at the address: Avenue Henri Strauven 1; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. Products created in RUBIS CLEANING were not found.
The main activity of RUBIS CLEANING is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUBIS CLEANING is not available. You also can look at reviews of RUBIS CLEANING, open positions, location of RUBIS CLEANING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUBIS CLEANING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUBIS CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUBIS CLEANING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUBIS CLEANING, employees, financial statistics.