Provit SPRL

Contactgegevens Provit SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provit SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provit SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Marteleurs 92; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 385 00 81 (+32-04 385 00 81) 04 385 00 81 (+32-04 385 00 81)

Fax (fax): +32 (58) 485-44-34 +32 (58) 485-44-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provit SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provit SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provit SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provit SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provit SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provit SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provit SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provit SPRL
Products information Provit SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Provit SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provit SPRL
(Get full report from official database of BE for Provit SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provit SPRL
Addition kinds of activities for Provit SPRL

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
344307. Metalen onderdelen | Metal parts
354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
39999944. Wollen trek | Wool pulling

Werken bij Provit SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provit SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provit SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provit SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Provit SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Provit SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provit SPRL. Laat een reactie achter voor Provit SPRL. Provit SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provit SPRL. Leave a respond for Provit SPRL. Provit SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provit SPRL op de google maps. Adres en contacten Provit SPRL
Location of Provit SPRL on the google maps. Address and contacts of Provit SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Provit SPRL Provit SPRL: BOUCHERIE MICHEL | PETER KIMPE | Westsite NV | Van Linthout R | Erauw Antoon

Other related companies as Provit SPRL: BOUCHERIE MICHEL | PETER KIMPE | Westsite NV | Van Linthout R | Erauw Antoon

Provit SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Provit SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf Provit SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Marteleurs 92; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Provit SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Provit SPRL is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provit SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provit SPRL, openstaande posities, locatie van Provit SPRL op de kaart.

Provit SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Provit SPRL, company assigned to the tax number BE03769653320. The company Provit SPRL is located at the address: Avenue des Marteleurs 92; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. Products created in Provit SPRL were not found.
The main activity of Provit SPRL is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Provit SPRL is not available. You also can look at reviews of Provit SPRL, open positions, location of Provit SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provit SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provit SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provit SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provit SPRL, employees, financial statistics.