FLCALLENS WILLY NV

Contactgegevens FLCALLENS WILLY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCALLENS WILLY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCALLENS WILLY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaarnewijkstraat 3 8530 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-72-08-46 32-56-72-08-46

Fax (fax): 32-56-70-54-02 32-56-70-54-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCALLENS WILLY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCALLENS WILLY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCALLENS WILLY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCALLENS WILLY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCALLENS WILLY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCALLENS WILLY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCALLENS WILLY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCALLENS WILLY NV
Products information FLCALLENS WILLY NV

BTW identificatienummer (tax): BE02474090576
Ondernemingsnummer: 3880065917
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLCALLENS WILLY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erection and dismantling of industrial plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCALLENS WILLY NV
(Get full report from official database of BE for FLCALLENS WILLY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCALLENS WILLY NV
Addition kinds of activities for FLCALLENS WILLY NV

20460307. Hoge fructose maïs siroop (hfcs) | High fructose corn syrup (hfcs)
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij FLCALLENS WILLY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCALLENS WILLY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCALLENS WILLY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCALLENS WILLY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

Zoek naar antwoorden van FLCALLENS WILLY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCALLENS WILLY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCALLENS WILLY NV. Laat een reactie achter voor FLCALLENS WILLY NV. FLCALLENS WILLY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCALLENS WILLY NV. Leave a respond for FLCALLENS WILLY NV. FLCALLENS WILLY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCALLENS WILLY NV op de google maps. Adres en contacten FLCALLENS WILLY NV
Location of FLCALLENS WILLY NV on the google maps. Address and contacts of FLCALLENS WILLY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCALLENS WILLY NV FLCALLENS WILLY NV: RESTAURANT ROSE GARDEN | CAR & TRUCK OPLEIDINGSCENTRUM | GEJO | D. RABAEYS | De Cort Colet

Other related companies as FLCALLENS WILLY NV: RESTAURANT ROSE GARDEN | CAR & TRUCK OPLEIDINGSCENTRUM | GEJO | D. RABAEYS | De Cort Colet

FLCALLENS WILLY NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCALLENS WILLY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02474090576. Het bedrijf FLCALLENS WILLY NV bevindt zich op het adres: Vaarnewijkstraat 3 8530 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Erection and dismantling of industrial plants. Producten gemaakt in FLCALLENS WILLY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCALLENS WILLY NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCALLENS WILLY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCALLENS WILLY NV, openstaande posities, locatie van FLCALLENS WILLY NV op de kaart.

FLCALLENS WILLY NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCALLENS WILLY NV, company assigned to the tax number BE02474090576. The company FLCALLENS WILLY NV is located at the address: Vaarnewijkstraat 3 8530 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Erection and dismantling of industrial plants. Products created in FLCALLENS WILLY NV were not found.
The main activity of FLCALLENS WILLY NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCALLENS WILLY NV is not available. You also can look at reviews of FLCALLENS WILLY NV, open positions, location of FLCALLENS WILLY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCALLENS WILLY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCALLENS WILLY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCALLENS WILLY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCALLENS WILLY NV, employees, financial statistics.