G.L.S. Cleaning SPRL

Contactgegevens G.L.S. Cleaning SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.L.S. Cleaning SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.L.S. Cleaning SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Marcel Grüner 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 223 10 49 (+32-02 223 10 49) 02 223 10 49 (+32-02 223 10 49)

Fax (fax): 02 217 19 79 (+32-02 217 19 79) 02 217 19 79 (+32-02 217 19 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.L.S. Cleaning SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.L.S. Cleaning SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.L.S. Cleaning SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.L.S. Cleaning SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.L.S. Cleaning SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.L.S. Cleaning SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.L.S. Cleaning SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.L.S. Cleaning SPRL
Products information G.L.S. Cleaning SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02571868896
Ondernemingsnummer: 1099426269
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in G.L.S. Cleaning SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.L.S. Cleaning SPRL
(Get full report from official database of BE for G.L.S. Cleaning SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.L.S. Cleaning SPRL
Addition kinds of activities for G.L.S. Cleaning SPRL

07810100. Tuinbouw diensten | Horticulture services
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
28139900. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of

Werken bij G.L.S. Cleaning SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.L.S. Cleaning SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.L.S. Cleaning SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.L.S. Cleaning SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

Zoek naar antwoorden van G.L.S. Cleaning SPRL in sociale netwerken
Look for responds of G.L.S. Cleaning SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.L.S. Cleaning SPRL. Laat een reactie achter voor G.L.S. Cleaning SPRL. G.L.S. Cleaning SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.L.S. Cleaning SPRL. Leave a respond for G.L.S. Cleaning SPRL. G.L.S. Cleaning SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.L.S. Cleaning SPRL op de google maps. Adres en contacten G.L.S. Cleaning SPRL
Location of G.L.S. Cleaning SPRL on the google maps. Address and contacts of G.L.S. Cleaning SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come G.L.S. Cleaning SPRL G.L.S. Cleaning SPRL: Smets F | HAIRFASHION DAISY | Isgour Marc | SPAR | ASSURDIL

Other related companies as G.L.S. Cleaning SPRL: Smets F | HAIRFASHION DAISY | Isgour Marc | SPAR | ASSURDIL

G.L.S. Cleaning SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.L.S. Cleaning SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02571868896. Het bedrijf G.L.S. Cleaning SPRL bevindt zich op het adres: Rue Marcel Grüner 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in G.L.S. Cleaning SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.L.S. Cleaning SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.L.S. Cleaning SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.L.S. Cleaning SPRL, openstaande posities, locatie van G.L.S. Cleaning SPRL op de kaart.

G.L.S. Cleaning SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.L.S. Cleaning SPRL, company assigned to the tax number BE02571868896. The company G.L.S. Cleaning SPRL is located at the address: Rue Marcel Grüner 16; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. Products created in G.L.S. Cleaning SPRL were not found.
The main activity of G.L.S. Cleaning SPRL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G.L.S. Cleaning SPRL is not available. You also can look at reviews of G.L.S. Cleaning SPRL, open positions, location of G.L.S. Cleaning SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.L.S. Cleaning SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.L.S. Cleaning SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.L.S. Cleaning SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.L.S. Cleaning SPRL, employees, financial statistics.