Duflou M

Contactgegevens Duflou M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duflou M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duflou M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edgar Tinelstraat 9; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 07 89; 0475 92 03 07 (+32-050 31 07 89; 0475 92 03 07) 050 31 07 89; 0475 92 03 07 (+32-050 31 07 89; 0475 92 03 07)

Fax (fax): 050 31 07 89 (+32-050 31 07 89) 050 31 07 89 (+32-050 31 07 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duflou M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duflou M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duflou M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duflou M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duflou M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duflou M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duflou M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duflou M
Products information Duflou M

BTW identificatienummer (tax): BE03451873779
Ondernemingsnummer: 3073669433
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duflou M
(Get full report from official database of BE for Duflou M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duflou M
Addition kinds of activities for Duflou M

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
354103. Freesmachines | Milling machines
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
26729903. Bekleed papier, behalve fotografisch, koolstof, of schuurmiddel | Coated paper, except photographic, carbon, or abrasive
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
50729900. Hardware, nec | Hardware, nec
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij Duflou M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duflou M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duflou M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duflou M. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

    Regio: KOBBEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

Zoek naar antwoorden van Duflou M in sociale netwerken
Look for responds of Duflou M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duflou M. Laat een reactie achter voor Duflou M. Duflou M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duflou M. Leave a respond for Duflou M. Duflou M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duflou M op de google maps. Adres en contacten Duflou M
Location of Duflou M on the google maps. Address and contacts of Duflou M

Andere gerelateerde bedrijven als come Duflou M Duflou M: FLSTANNAH BVBA | SAP PERSONEELSDIENSTEN NV | Actuelle CV | ALGA | RAPHAEL VINCKE

Other related companies as Duflou M: FLSTANNAH BVBA | SAP PERSONEELSDIENSTEN NV | Actuelle CV | ALGA | RAPHAEL VINCKE

Duflou M is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duflou M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451873779. Het bedrijf Duflou M bevindt zich op het adres: Edgar Tinelstraat 9; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Duflou M is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duflou M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duflou M, openstaande posities, locatie van Duflou M op de kaart.

Duflou M is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duflou M, company assigned to the tax number BE03451873779. The company Duflou M is located at the address: Edgar Tinelstraat 9; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of Duflou M is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Duflou M is not available. You also can look at reviews of Duflou M, open positions, location of Duflou M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duflou M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duflou M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duflou M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duflou M, employees, financial statistics.