Deremier Y-Mire Service

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Deremier Y-Mire Service
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Deremier Y-Mire Service

Contactgegevens Deremier Y-Mire Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deremier Y-Mire Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deremier Y-Mire Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Victor Maistriau 84; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 84 24 23; 0477 32 62 43 (+32-065 84 24 23; 0477 32 62 43) 065 84 24 23; 0477 32 62 43 (+32-065 84 24 23; 0477 32 62 43)

Fax (fax): 065 33 84 24 (+32-065 33 84 24) 065 33 84 24 (+32-065 33 84 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deremier Y-Mire Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deremier Y-Mire Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deremier Y-Mire Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deremier Y-Mire Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deremier Y-Mire Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deremier Y-Mire Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deremier Y-Mire Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deremier Y-Mire Service
Products information Deremier Y-Mire Service

BTW identificatienummer (tax): BE02589721679
Ondernemingsnummer: 5925994873
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Deremier Y-Mire Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deremier Y-Mire Service
(Get full report from official database of BE for Deremier Y-Mire Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deremier Y-Mire Service
Addition kinds of activities for Deremier Y-Mire Service

01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
97119907. Marine | Navy

Werken bij Deremier Y-Mire Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deremier Y-Mire Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deremier Y-Mire Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deremier Y-Mire Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Deremier Y-Mire Service in sociale netwerken
Look for responds of Deremier Y-Mire Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deremier Y-Mire Service. Laat een reactie achter voor Deremier Y-Mire Service. Deremier Y-Mire Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deremier Y-Mire Service. Leave a respond for Deremier Y-Mire Service. Deremier Y-Mire Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deremier Y-Mire Service op de google maps. Adres en contacten Deremier Y-Mire Service
Location of Deremier Y-Mire Service on the google maps. Address and contacts of Deremier Y-Mire Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Deremier Y-Mire Service Deremier Y-Mire Service: GARAGE CLAEYS | VAN DEN BULCKE | Varec NV | Hatamian Artes Design | Elma Edities BVBA

Other related companies as Deremier Y-Mire Service: GARAGE CLAEYS | VAN DEN BULCKE | Varec NV | Hatamian Artes Design | Elma Edities BVBA

Deremier Y-Mire Service is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deremier Y-Mire Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02589721679. Het bedrijf Deremier Y-Mire Service bevindt zich op het adres: Avenue Victor Maistriau 84; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 103,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in Deremier Y-Mire Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deremier Y-Mire Service is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deremier Y-Mire Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deremier Y-Mire Service, openstaande posities, locatie van Deremier Y-Mire Service op de kaart.

Deremier Y-Mire Service is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deremier Y-Mire Service, company assigned to the tax number BE02589721679. The company Deremier Y-Mire Service is located at the address: Avenue Victor Maistriau 84; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 103,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Janitor service. Products created in Deremier Y-Mire Service were not found.
The main activity of Deremier Y-Mire Service is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deremier Y-Mire Service is not available. You also can look at reviews of Deremier Y-Mire Service, open positions, location of Deremier Y-Mire Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deremier Y-Mire Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deremier Y-Mire Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deremier Y-Mire Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deremier Y-Mire Service, employees, financial statistics.