DELTA CLEAN SPRL

Contactgegevens DELTA CLEAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA CLEAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA CLEAN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Haecht 1174; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 247 53 50; 02 261 11 09 (+32-02 247 53 50; 02 261 11 09) 02 247 53 50; 02 261 11 09 (+32-02 247 53 50; 02 261 11 09)

Fax (fax): 02 247 53 52 (+32-02 247 53 52) 02 247 53 52 (+32-02 247 53 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA CLEAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA CLEAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA CLEAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA CLEAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA CLEAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA CLEAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA CLEAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA CLEAN SPRL
Products information DELTA CLEAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09783020019
Ondernemingsnummer: 5277252197
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Window cleaners; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use)

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA CLEAN SPRL
(Get full report from official database of BE for DELTA CLEAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA CLEAN SPRL
Addition kinds of activities for DELTA CLEAN SPRL

541102. Supermarkt | Convenience stores
22410110. wicking | Wicking
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra

Werken bij DELTA CLEAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA CLEAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA CLEAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA CLEAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van DELTA CLEAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DELTA CLEAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA CLEAN SPRL. Laat een reactie achter voor DELTA CLEAN SPRL. DELTA CLEAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA CLEAN SPRL. Leave a respond for DELTA CLEAN SPRL. DELTA CLEAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA CLEAN SPRL op de google maps. Adres en contacten DELTA CLEAN SPRL
Location of DELTA CLEAN SPRL on the google maps. Address and contacts of DELTA CLEAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA CLEAN SPRL DELTA CLEAN SPRL: SOPHIE WARZ?E | Y. DOHEN | 'T WINKELTJE | ADVOCAAT JORDEN WOUTERS | Comptoir 31

Other related companies as DELTA CLEAN SPRL: SOPHIE WARZ?E | Y. DOHEN | 'T WINKELTJE | ADVOCAAT JORDEN WOUTERS | Comptoir 31

DELTA CLEAN SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA CLEAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09783020019. Het bedrijf DELTA CLEAN SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Haecht 1174; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use).
De hoofdactiviteit van DELTA CLEAN SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA CLEAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA CLEAN SPRL, openstaande posities, locatie van DELTA CLEAN SPRL op de kaart.

DELTA CLEAN SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELTA CLEAN SPRL, company assigned to the tax number BE09783020019. The company DELTA CLEAN SPRL is located at the address: Chaussée de Haecht 1174; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners; Rental - Machines,apparatus & tools (Private use).
The main activity of DELTA CLEAN SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA CLEAN SPRL is not available. You also can look at reviews of DELTA CLEAN SPRL, open positions, location of DELTA CLEAN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA CLEAN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA CLEAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA CLEAN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA CLEAN SPRL, employees, financial statistics.