De Vriendt Nettoyage

Contactgegevens De Vriendt Nettoyage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vriendt Nettoyage: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vriendt Nettoyage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch?teau 41A; 7730; Estaimpuis, België

Telefoon (phone): 056 48 57 21; 0475 69 33 30 (+32-056 48 57 21; 0475 69 33 30) 056 48 57 21; 0475 69 33 30 (+32-056 48 57 21; 0475 69 33 30)

Fax (fax): 056 48 75 94 (+32-056 48 75 94) 056 48 75 94 (+32-056 48 75 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vriendt Nettoyage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vriendt Nettoyage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vriendt Nettoyage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vriendt Nettoyage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vriendt Nettoyage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vriendt Nettoyage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vriendt Nettoyage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vriendt Nettoyage
Products information De Vriendt Nettoyage

BTW identificatienummer (tax): BE02847625732
Ondernemingsnummer: 4482116699
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Vriendt Nettoyage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vriendt Nettoyage
(Get full report from official database of BE for De Vriendt Nettoyage)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vriendt Nettoyage
Addition kinds of activities for De Vriendt Nettoyage

02140101. Geitenboerderij | Goat farm
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij De Vriendt Nettoyage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vriendt Nettoyage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vriendt Nettoyage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vriendt Nettoyage. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van De Vriendt Nettoyage in sociale netwerken
Look for responds of De Vriendt Nettoyage in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vriendt Nettoyage. Laat een reactie achter voor De Vriendt Nettoyage. De Vriendt Nettoyage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vriendt Nettoyage. Leave a respond for De Vriendt Nettoyage. De Vriendt Nettoyage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vriendt Nettoyage op de google maps. Adres en contacten De Vriendt Nettoyage
Location of De Vriendt Nettoyage on the google maps. Address and contacts of De Vriendt Nettoyage

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vriendt Nettoyage De Vriendt Nettoyage: DEGEYTER AGNES | Kip Aan 't Spit | Medipost | PROFIT | Denies

Other related companies as De Vriendt Nettoyage: DEGEYTER AGNES | Kip Aan 't Spit | Medipost | PROFIT | Denies

De Vriendt Nettoyage is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vriendt Nettoyage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02847625732. Het bedrijf De Vriendt Nettoyage bevindt zich op het adres: Rue du Ch?teau 41A; 7730; Estaimpuis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in De Vriendt Nettoyage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vriendt Nettoyage is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vriendt Nettoyage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vriendt Nettoyage, openstaande posities, locatie van De Vriendt Nettoyage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vriendt Nettoyage is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vriendt Nettoyage, company assigned to the tax number BE02847625732. The company De Vriendt Nettoyage is located at the address: Rue du Ch?teau 41A; 7730; Estaimpuis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. Products created in De Vriendt Nettoyage were not found.
The main activity of De Vriendt Nettoyage is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vriendt Nettoyage is not available. You also can look at reviews of De Vriendt Nettoyage, open positions, location of De Vriendt Nettoyage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vriendt Nettoyage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vriendt Nettoyage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vriendt Nettoyage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vriendt Nettoyage, employees, financial statistics.