Calestienne (la) ASBL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Calestienne (la) ASBL
Private companiesEducational Services • Calestienne (la) ASBL

Contactgegevens Calestienne (la) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calestienne (la) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calestienne (la) ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me), België

Telefoon (phone): 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52) 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52)

Fax (fax): 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52) 082 71 10 52 (+32-082 71 10 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calestienne (la) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calestienne (la) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calestienne (la) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calestienne (la) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calestienne (la) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calestienne (la) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calestienne (la) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calestienne (la) ASBL
Products information Calestienne (la) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03280761718
Ondernemingsnummer: 5689788818
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calestienne (la) ASBL
(Get full report from official database of BE for Calestienne (la) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calestienne (la) ASBL
Addition kinds of activities for Calestienne (la) ASBL

28699920. Glycerine | Glycerin
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij Calestienne (la) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calestienne (la) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calestienne (la) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calestienne (la) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van Calestienne (la) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Calestienne (la) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calestienne (la) ASBL. Laat een reactie achter voor Calestienne (la) ASBL. Calestienne (la) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calestienne (la) ASBL. Leave a respond for Calestienne (la) ASBL. Calestienne (la) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calestienne (la) ASBL op de google maps. Adres en contacten Calestienne (la) ASBL
Location of Calestienne (la) ASBL on the google maps. Address and contacts of Calestienne (la) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Calestienne (la) ASBL Calestienne (la) ASBL: GASTON-PIERRE MIESSE | P.DE SCHUTTER | COIFFURE DORA | Venise du Nord | J.C. WATERMAEL BOITSFORT

Other related companies as Calestienne (la) ASBL: GASTON-PIERRE MIESSE | P.DE SCHUTTER | COIFFURE DORA | Venise du Nord | J.C. WATERMAEL BOITSFORT

Calestienne (la) ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calestienne (la) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280761718. Het bedrijf Calestienne (la) ASBL bevindt zich op het adres: Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Calestienne (la) ASBL is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calestienne (la) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calestienne (la) ASBL, openstaande posities, locatie van Calestienne (la) ASBL op de kaart.

Calestienne (la) ASBL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calestienne (la) ASBL, company assigned to the tax number BE03280761718. The company Calestienne (la) ASBL is located at the address: Rue du Ban 4; 5574; Beauraing (Pondr?me). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of Calestienne (la) ASBL is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Calestienne (la) ASBL is not available. You also can look at reviews of Calestienne (la) ASBL, open positions, location of Calestienne (la) ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calestienne (la) ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calestienne (la) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calestienne (la) ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calestienne (la) ASBL, employees, financial statistics.