ASC (Antwerps Super Clean)

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ASC (Antwerps Super Clean)
Private companiesInsurance Carriers • ASC (Antwerps Super Clean)

Contactgegevens ASC (Antwerps Super Clean): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASC (Antwerps Super Clean): address, phone, fax, email, website, opening hours

ASC (Antwerps Super Clean)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantijnlei 19; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 321 70 64; 0495 25 08 32 (+32-03 321 70 64; 0495 25 08 32) 03 321 70 64; 0495 25 08 32 (+32-03 321 70 64; 0495 25 08 32)

Fax (fax): 03 295 57 31 (+32-03 295 57 31) 03 295 57 31 (+32-03 295 57 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASC (Antwerps Super Clean): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASC (Antwerps Super Clean)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASC (Antwerps Super Clean)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASC (Antwerps Super Clean), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASC (Antwerps Super Clean). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASC (Antwerps Super Clean), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASC (Antwerps Super Clean). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASC (Antwerps Super Clean)
Products information ASC (Antwerps Super Clean)

BTW identificatienummer (tax): BE08376495361
Ondernemingsnummer: 8694824218
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ASC (Antwerps Super Clean) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASC (Antwerps Super Clean)
(Get full report from official database of BE for ASC (Antwerps Super Clean))

Aanvulling soorten activiteiten voor ASC (Antwerps Super Clean)
Addition kinds of activities for ASC (Antwerps Super Clean)

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
331299. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
48220201. Cablegram service | Cablegram service

Werken bij ASC (Antwerps Super Clean): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASC (Antwerps Super Clean): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASC (Antwerps Super Clean). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASC (Antwerps Super Clean). Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van ASC (Antwerps Super Clean) in sociale netwerken
Look for responds of ASC (Antwerps Super Clean) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASC (Antwerps Super Clean). Laat een reactie achter voor ASC (Antwerps Super Clean). ASC (Antwerps Super Clean) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASC (Antwerps Super Clean). Leave a respond for ASC (Antwerps Super Clean). ASC (Antwerps Super Clean) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASC (Antwerps Super Clean) op de google maps. Adres en contacten ASC (Antwerps Super Clean)
Location of ASC (Antwerps Super Clean) on the google maps. Address and contacts of ASC (Antwerps Super Clean)

Andere gerelateerde bedrijven als come ASC (Antwerps Super Clean) ASC (Antwerps Super Clean): SLAGERIJ VERHEYEN | M.T.A. SA | De Vlaeminck R | NECKERMANN | S.B.T.T.I.

Other related companies as ASC (Antwerps Super Clean): SLAGERIJ VERHEYEN | M.T.A. SA | De Vlaeminck R | NECKERMANN | S.B.T.T.I.

ASC (Antwerps Super Clean) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASC (Antwerps Super Clean), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08376495361. Het bedrijf ASC (Antwerps Super Clean) bevindt zich op het adres: Plantijnlei 19; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in ASC (Antwerps Super Clean) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASC (Antwerps Super Clean) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASC (Antwerps Super Clean) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASC (Antwerps Super Clean), openstaande posities, locatie van ASC (Antwerps Super Clean) op de kaart.

ASC (Antwerps Super Clean) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASC (Antwerps Super Clean), company assigned to the tax number BE08376495361. The company ASC (Antwerps Super Clean) is located at the address: Plantijnlei 19; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. Products created in ASC (Antwerps Super Clean) were not found.
The main activity of ASC (Antwerps Super Clean) is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASC (Antwerps Super Clean) is not available. You also can look at reviews of ASC (Antwerps Super Clean), open positions, location of ASC (Antwerps Super Clean) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASC (Antwerps Super Clean), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASC (Antwerps Super Clean), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASC (Antwerps Super Clean), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASC (Antwerps Super Clean), employees, financial statistics.