ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE
Private companiesAgricultural Services • ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Contactgegevens ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Hul 40-42; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 35 69 73 (+32-050 35 69 73) 050 35 69 73 (+32-050 35 69 73)

Fax (fax): 050 37 06 53 (+32-050 37 06 53) 050 37 06 53 (+32-050 37 06 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE
Products information ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

BTW identificatienummer (tax): BE01708068847
Ondernemingsnummer: 3644683837
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE
Addition kinds of activities for ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. Leave a respond for ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE. ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE
Location of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: PENSION-CAF? ZUM GOLDEN ANKER | COLLARD P. | COURARD | MARCEL KONINGS | Vanhoof BVBA

Other related companies as ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE: PENSION-CAF? ZUM GOLDEN ANKER | COLLARD P. | COURARD | MARCEL KONINGS | Vanhoof BVBA

ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01708068847. Het bedrijf ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE bevindt zich op het adres: Hoge Hul 40-42; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, company assigned to the tax number BE01708068847. The company ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is located at the address: Hoge Hul 40-42; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. Products created in ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE were not found.
The main activity of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, open positions, location of ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SCHOONMAAK VERLEYE, employees, financial statistics.