AD.CI. SA-NV

Contactgegevens AD.CI. SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD.CI. SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD.CI. SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 196; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 230 10 83; 02 742 19 58 (+32-02 230 10 83; 02 742 19 58) 02 230 10 83; 02 742 19 58 (+32-02 230 10 83; 02 742 19 58)

Fax (fax): 02 742 19 58; 02 230 10 83 (+32-02 742 19 58; 02 230 10 83) 02 742 19 58; 02 230 10 83 (+32-02 742 19 58; 02 230 10 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD.CI. SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD.CI. SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD.CI. SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD.CI. SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD.CI. SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD.CI. SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD.CI. SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD.CI. SA-NV
Products information AD.CI. SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE04896301269
Ondernemingsnummer: 6718658447
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Contractors - Demolition; Contractors - Alterations; Contractors - House building

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD.CI. SA-NV
(Get full report from official database of BE for AD.CI. SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD.CI. SA-NV
Addition kinds of activities for AD.CI. SA-NV

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
565100. Familie kleding winkels | Family clothing stores
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
50939903. Flessen, afval | Bottles, waste
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij AD.CI. SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD.CI. SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD.CI. SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD.CI. SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van AD.CI. SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of AD.CI. SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD.CI. SA-NV. Laat een reactie achter voor AD.CI. SA-NV. AD.CI. SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD.CI. SA-NV. Leave a respond for AD.CI. SA-NV. AD.CI. SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD.CI. SA-NV op de google maps. Adres en contacten AD.CI. SA-NV
Location of AD.CI. SA-NV on the google maps. Address and contacts of AD.CI. SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AD.CI. SA-NV AD.CI. SA-NV: JOSEPH VANWALLEGHEM | Vandenschrick-L.V.Metal | KLEO | Van Beneden | solvay s.a.

Other related companies as AD.CI. SA-NV: JOSEPH VANWALLEGHEM | Vandenschrick-L.V.Metal | KLEO | Van Beneden | solvay s.a.

AD.CI. SA-NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD.CI. SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04896301269. Het bedrijf AD.CI. SA-NV bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 196; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition; Contractors - Alterations; Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van AD.CI. SA-NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD.CI. SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD.CI. SA-NV, openstaande posities, locatie van AD.CI. SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AD.CI. SA-NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD.CI. SA-NV, company assigned to the tax number BE04896301269. The company AD.CI. SA-NV is located at the address: Chaussée de Louvain 196; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. List of products are Contractors - Demolition; Contractors - Alterations; Contractors - House building.
The main activity of AD.CI. SA-NV is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AD.CI. SA-NV is not available. You also can look at reviews of AD.CI. SA-NV, open positions, location of AD.CI. SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD.CI. SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD.CI. SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD.CI. SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD.CI. SA-NV, employees, financial statistics.