A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

Contactgegevens A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 208-210; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 828 55 50 (+32-03 828 55 50) 03 828 55 50 (+32-03 828 55 50)

Fax (fax): 03 828 55 50 (+32-03 828 55 50) 03 828 55 50 (+32-03 828 55 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA
Products information A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA
(Get full report from official database of BE for A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA
Addition kinds of activities for A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
177100. Concreet werk | Concrete work
394913. Team sportuitrusting | Team sports equipment
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft

Werken bij A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

Zoek naar antwoorden van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Laat een reactie achter voor A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. Leave a respond for A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA. A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA op de google maps. Adres en contacten A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA
Location of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA on the google maps. Address and contacts of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: TOILETTAGE CANIN | IDESPRINT | Mahieu | ERIC DEGEETERE | De Paradijsvogel

Other related companies as A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA: TOILETTAGE CANIN | IDESPRINT | Mahieu | ERIC DEGEETERE | De Paradijsvogel

A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA bevindt zich op het adres: Kapelstraat 208-210; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, openstaande posities, locatie van A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA op de kaart.

A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, company assigned to the tax number BE01315856933. The company A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is located at the address: Kapelstraat 208-210; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Janitor service. Products created in A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA were not found.
The main activity of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA is not available. You also can look at reviews of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, open positions, location of A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A D B SCHOONMAAKTEAM BVBA, employees, financial statistics.