ZUIVELHANDEL GOEMAERE

Contactgegevens ZUIVELHANDEL GOEMAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUIVELHANDEL GOEMAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUIVELHANDEL GOEMAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNENSTRAAT 3; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56720765 (+32-56720765) 56720765 (+32-56720765)

Fax (fax): +32 (53) 321-51-77 +32 (53) 321-51-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUIVELHANDEL GOEMAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUIVELHANDEL GOEMAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUIVELHANDEL GOEMAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUIVELHANDEL GOEMAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUIVELHANDEL GOEMAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUIVELHANDEL GOEMAERE
Products information ZUIVELHANDEL GOEMAERE

BTW identificatienummer (tax): BE04037445068
Ondernemingsnummer: 1185119628
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ZUIVELHANDEL GOEMAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUIVELHANDEL GOEMAERE
(Get full report from official database of BE for ZUIVELHANDEL GOEMAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUIVELHANDEL GOEMAERE
Addition kinds of activities for ZUIVELHANDEL GOEMAERE

204102. Deeg en beslag | Doughs and batters
301199. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
738401. Fotografische diensten | Photographic services
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
37140201. Antislipapparatuur, motorvoertuig | Anti-sway devices, motor vehicle
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec

Werken bij ZUIVELHANDEL GOEMAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUIVELHANDEL GOEMAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van ZUIVELHANDEL GOEMAERE in sociale netwerken
Look for responds of ZUIVELHANDEL GOEMAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Laat een reactie achter voor ZUIVELHANDEL GOEMAERE. ZUIVELHANDEL GOEMAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUIVELHANDEL GOEMAERE. Leave a respond for ZUIVELHANDEL GOEMAERE. ZUIVELHANDEL GOEMAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUIVELHANDEL GOEMAERE op de google maps. Adres en contacten ZUIVELHANDEL GOEMAERE
Location of ZUIVELHANDEL GOEMAERE on the google maps. Address and contacts of ZUIVELHANDEL GOEMAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUIVELHANDEL GOEMAERE ZUIVELHANDEL GOEMAERE: EMILE VANORMELINGEN | POSTOMAT LA ROCHE EN ARDENNE | CORNELIS SCHROOTEN | GYSBRECHTS (KASSEICENTRALE) | RESTAURANT DA GIUSEPPE

Other related companies as ZUIVELHANDEL GOEMAERE: EMILE VANORMELINGEN | POSTOMAT LA ROCHE EN ARDENNE | CORNELIS SCHROOTEN | GYSBRECHTS (KASSEICENTRALE) | RESTAURANT DA GIUSEPPE

ZUIVELHANDEL GOEMAERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUIVELHANDEL GOEMAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037445068. Het bedrijf ZUIVELHANDEL GOEMAERE bevindt zich op het adres: DOORNENSTRAAT 3; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 547,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in ZUIVELHANDEL GOEMAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZUIVELHANDEL GOEMAERE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUIVELHANDEL GOEMAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUIVELHANDEL GOEMAERE, openstaande posities, locatie van ZUIVELHANDEL GOEMAERE op de kaart.

ZUIVELHANDEL GOEMAERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUIVELHANDEL GOEMAERE, company assigned to the tax number BE04037445068. The company ZUIVELHANDEL GOEMAERE is located at the address: DOORNENSTRAAT 3; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 547,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zuivelproducten. Products created in ZUIVELHANDEL GOEMAERE were not found.
The main activity of ZUIVELHANDEL GOEMAERE is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUIVELHANDEL GOEMAERE is not available. You also can look at reviews of ZUIVELHANDEL GOEMAERE, open positions, location of ZUIVELHANDEL GOEMAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUIVELHANDEL GOEMAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUIVELHANDEL GOEMAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUIVELHANDEL GOEMAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUIVELHANDEL GOEMAERE, employees, financial statistics.