WALTER WENS

Contactgegevens WALTER WENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER WENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER WENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORT II STRAAT 165; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33210637 (+32-33210637) 33210637 (+32-33210637)

Fax (fax): +32 (9) 311-34-33 +32 (9) 311-34-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER WENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER WENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER WENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER WENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER WENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER WENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER WENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER WENS
Products information WALTER WENS

BTW identificatienummer (tax): BE09227111816
Ondernemingsnummer: 3693023681
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in WALTER WENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER WENS
(Get full report from official database of BE for WALTER WENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER WENS
Addition kinds of activities for WALTER WENS

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
35310807. Drags, weg (bouw- en wegonderhoudsmiddelen) | Drags, road (construction and road maintenance equipment)
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service

Werken bij WALTER WENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER WENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER WENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER WENS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van WALTER WENS in sociale netwerken
Look for responds of WALTER WENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER WENS. Laat een reactie achter voor WALTER WENS. WALTER WENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER WENS. Leave a respond for WALTER WENS. WALTER WENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER WENS op de google maps. Adres en contacten WALTER WENS
Location of WALTER WENS on the google maps. Address and contacts of WALTER WENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER WENS WALTER WENS: RESTAURANT IL FORNELLO | CR?CHE COM. BERGERONNETTE | DE BERENBOOT | BART GARMYN | Pardonge M

Other related companies as WALTER WENS: RESTAURANT IL FORNELLO | CR?CHE COM. BERGERONNETTE | DE BERENBOOT | BART GARMYN | Pardonge M

WALTER WENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER WENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09227111816. Het bedrijf WALTER WENS bevindt zich op het adres: FORT II STRAAT 165; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in WALTER WENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER WENS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER WENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER WENS, openstaande posities, locatie van WALTER WENS op de kaart.

WALTER WENS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER WENS, company assigned to the tax number BE09227111816. The company WALTER WENS is located at the address: FORT II STRAAT 165; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zuivelproducten. Products created in WALTER WENS were not found.
The main activity of WALTER WENS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER WENS is not available. You also can look at reviews of WALTER WENS, open positions, location of WALTER WENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER WENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER WENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER WENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER WENS, employees, financial statistics.