SPIEGELHOEVE

Contactgegevens SPIEGELHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIEGELHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIEGELHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPIEGELSTRAAT 4BA; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93572747 (+32-93572747) 93572747 (+32-93572747)

Fax (fax): +32 (87) 883-65-71 +32 (87) 883-65-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIEGELHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIEGELHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIEGELHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIEGELHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIEGELHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIEGELHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIEGELHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIEGELHOEVE
Products information SPIEGELHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE04040466308
Ondernemingsnummer: 3248077392
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SPIEGELHOEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIEGELHOEVE
(Get full report from official database of BE for SPIEGELHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIEGELHOEVE
Addition kinds of activities for SPIEGELHOEVE

2387. Kleding riemen | Apparel belts
3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
59410600. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij SPIEGELHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIEGELHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIEGELHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIEGELHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van SPIEGELHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of SPIEGELHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIEGELHOEVE. Laat een reactie achter voor SPIEGELHOEVE. SPIEGELHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIEGELHOEVE. Leave a respond for SPIEGELHOEVE. SPIEGELHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIEGELHOEVE op de google maps. Adres en contacten SPIEGELHOEVE
Location of SPIEGELHOEVE on the google maps. Address and contacts of SPIEGELHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIEGELHOEVE SPIEGELHOEVE: Péché Mignon | FORTIS | LE 1900-C.B. | DANNY MORTIER | MICHEL LAGRANGE

Other related companies as SPIEGELHOEVE: Péché Mignon | FORTIS | LE 1900-C.B. | DANNY MORTIER | MICHEL LAGRANGE

SPIEGELHOEVE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIEGELHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04040466308. Het bedrijf SPIEGELHOEVE bevindt zich op het adres: SPIEGELSTRAAT 4BA; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in SPIEGELHOEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIEGELHOEVE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIEGELHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIEGELHOEVE, openstaande posities, locatie van SPIEGELHOEVE op de kaart.

SPIEGELHOEVE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIEGELHOEVE, company assigned to the tax number BE04040466308. The company SPIEGELHOEVE is located at the address: SPIEGELSTRAAT 4BA; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Zuivelproducten. Products created in SPIEGELHOEVE were not found.
The main activity of SPIEGELHOEVE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIEGELHOEVE is not available. You also can look at reviews of SPIEGELHOEVE, open positions, location of SPIEGELHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIEGELHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIEGELHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIEGELHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIEGELHOEVE, employees, financial statistics.