RAHMANI GEAMEL

Contactgegevens RAHMANI GEAMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAHMANI GEAMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAHMANI GEAMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MADELEINE 57; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65823238 (+32-65823238) 65823238 (+32-65823238)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAHMANI GEAMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAHMANI GEAMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAHMANI GEAMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAHMANI GEAMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAHMANI GEAMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAHMANI GEAMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAHMANI GEAMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAHMANI GEAMEL
Products information RAHMANI GEAMEL

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RAHMANI GEAMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAHMANI GEAMEL
(Get full report from official database of BE for RAHMANI GEAMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAHMANI GEAMEL
Addition kinds of activities for RAHMANI GEAMEL

737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij RAHMANI GEAMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAHMANI GEAMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAHMANI GEAMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAHMANI GEAMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van RAHMANI GEAMEL in sociale netwerken
Look for responds of RAHMANI GEAMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAHMANI GEAMEL. Laat een reactie achter voor RAHMANI GEAMEL. RAHMANI GEAMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAHMANI GEAMEL. Leave a respond for RAHMANI GEAMEL. RAHMANI GEAMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAHMANI GEAMEL op de google maps. Adres en contacten RAHMANI GEAMEL
Location of RAHMANI GEAMEL on the google maps. Address and contacts of RAHMANI GEAMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RAHMANI GEAMEL RAHMANI GEAMEL: Erro Heating NV | GLAS-ATELIER COM | Superette de la Place | Vandenberghen | Havet T

Other related companies as RAHMANI GEAMEL: Erro Heating NV | GLAS-ATELIER COM | Superette de la Place | Vandenberghen | Havet T

RAHMANI GEAMEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAHMANI GEAMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf RAHMANI GEAMEL bevindt zich op het adres: RUE MADELEINE 57; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in RAHMANI GEAMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAHMANI GEAMEL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAHMANI GEAMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAHMANI GEAMEL, openstaande posities, locatie van RAHMANI GEAMEL op de kaart.

RAHMANI GEAMEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAHMANI GEAMEL, company assigned to the tax number BE01455383300. The company RAHMANI GEAMEL is located at the address: RUE MADELEINE 57; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zuivelproducten. Products created in RAHMANI GEAMEL were not found.
The main activity of RAHMANI GEAMEL is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAHMANI GEAMEL is not available. You also can look at reviews of RAHMANI GEAMEL, open positions, location of RAHMANI GEAMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAHMANI GEAMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAHMANI GEAMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAHMANI GEAMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAHMANI GEAMEL, employees, financial statistics.