ODETTE VLEUGELS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ODETTE VLEUGELS
Private companiesCommunications • ODETTE VLEUGELS

Contactgegevens ODETTE VLEUGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODETTE VLEUGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODETTE VLEUGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11344051 (+32-11344051) 11344051 (+32-11344051)

Fax (fax): +32 (10) 751-80-43 +32 (10) 751-80-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODETTE VLEUGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODETTE VLEUGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODETTE VLEUGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODETTE VLEUGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODETTE VLEUGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODETTE VLEUGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODETTE VLEUGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODETTE VLEUGELS
Products information ODETTE VLEUGELS

BTW identificatienummer (tax): BE03942138671
Ondernemingsnummer: 8926361083
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ODETTE VLEUGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODETTE VLEUGELS
(Get full report from official database of BE for ODETTE VLEUGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODETTE VLEUGELS
Addition kinds of activities for ODETTE VLEUGELS

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
30839905. Thermosetterende laminaat: staven, buizen, platen en vel | Thermosetting laminates: rods, tubes, plates, and sheet
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
70110302. Hotel, franchise | Hotel, franchised

Werken bij ODETTE VLEUGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODETTE VLEUGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODETTE VLEUGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODETTE VLEUGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Operator zaag (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van ODETTE VLEUGELS in sociale netwerken
Look for responds of ODETTE VLEUGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODETTE VLEUGELS. Laat een reactie achter voor ODETTE VLEUGELS. ODETTE VLEUGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODETTE VLEUGELS. Leave a respond for ODETTE VLEUGELS. ODETTE VLEUGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODETTE VLEUGELS op de google maps. Adres en contacten ODETTE VLEUGELS
Location of ODETTE VLEUGELS on the google maps. Address and contacts of ODETTE VLEUGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ODETTE VLEUGELS ODETTE VLEUGELS: Leclef G | JEAN HAAS | CARROSSERIE SALVATORE GAIPA | VAN DURME & PARTNERS | Heeren R

Other related companies as ODETTE VLEUGELS: Leclef G | JEAN HAAS | CARROSSERIE SALVATORE GAIPA | VAN DURME & PARTNERS | Heeren R

ODETTE VLEUGELS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODETTE VLEUGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03942138671. Het bedrijf ODETTE VLEUGELS bevindt zich op het adres: LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in ODETTE VLEUGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ODETTE VLEUGELS is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODETTE VLEUGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODETTE VLEUGELS, openstaande posities, locatie van ODETTE VLEUGELS op de kaart.

ODETTE VLEUGELS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODETTE VLEUGELS, company assigned to the tax number BE03942138671. The company ODETTE VLEUGELS is located at the address: LEOPOLDSBURGSESTEENWEG 36; 3971; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zuivelproducten. Products created in ODETTE VLEUGELS were not found.
The main activity of ODETTE VLEUGELS is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ODETTE VLEUGELS is not available. You also can look at reviews of ODETTE VLEUGELS, open positions, location of ODETTE VLEUGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODETTE VLEUGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODETTE VLEUGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODETTE VLEUGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODETTE VLEUGELS, employees, financial statistics.