MAISON AU COQ

Contactgegevens MAISON AU COQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON AU COQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON AU COQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSE STEENWEG 730; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26474470 (+32-26474470) 26474470 (+32-26474470)

Fax (fax): +32 (64) 433-35-61 +32 (64) 433-35-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON AU COQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON AU COQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON AU COQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON AU COQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON AU COQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON AU COQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON AU COQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON AU COQ
Products information MAISON AU COQ

BTW identificatienummer (tax): BE07935394287
Ondernemingsnummer: 4502990722
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MAISON AU COQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON AU COQ
(Get full report from official database of BE for MAISON AU COQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON AU COQ
Addition kinds of activities for MAISON AU COQ

1711. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts

Werken bij MAISON AU COQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON AU COQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON AU COQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON AU COQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van MAISON AU COQ in sociale netwerken
Look for responds of MAISON AU COQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON AU COQ. Laat een reactie achter voor MAISON AU COQ. MAISON AU COQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON AU COQ. Leave a respond for MAISON AU COQ. MAISON AU COQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON AU COQ op de google maps. Adres en contacten MAISON AU COQ
Location of MAISON AU COQ on the google maps. Address and contacts of MAISON AU COQ

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON AU COQ MAISON AU COQ: ANTOON GORIS | FA. VAN DER WEKEN GEBRS | MAVERBEL | T?L?BOUTIQUE | Y. TAY

Other related companies as MAISON AU COQ: ANTOON GORIS | FA. VAN DER WEKEN GEBRS | MAVERBEL | T?L?BOUTIQUE | Y. TAY

MAISON AU COQ is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON AU COQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935394287. Het bedrijf MAISON AU COQ bevindt zich op het adres: WAVERSE STEENWEG 730; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in MAISON AU COQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON AU COQ is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON AU COQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON AU COQ, openstaande posities, locatie van MAISON AU COQ op de kaart.

MAISON AU COQ is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON AU COQ, company assigned to the tax number BE07935394287. The company MAISON AU COQ is located at the address: WAVERSE STEENWEG 730; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Zuivelproducten. Products created in MAISON AU COQ were not found.
The main activity of MAISON AU COQ is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON AU COQ is not available. You also can look at reviews of MAISON AU COQ, open positions, location of MAISON AU COQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON AU COQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON AU COQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON AU COQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON AU COQ, employees, financial statistics.