LE CORBEAU & LE RENARD

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • LE CORBEAU & LE RENARD
Private companiesAgricultural Production - Crops • LE CORBEAU & LE RENARD

Contactgegevens LE CORBEAU & LE RENARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CORBEAU & LE RENARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CORBEAU & LE RENARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIVIER 222; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61215201 (+32-61215201) 61215201 (+32-61215201)

Fax (fax): +32 (4) 668-25-21 +32 (4) 668-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CORBEAU & LE RENARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CORBEAU & LE RENARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CORBEAU & LE RENARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CORBEAU & LE RENARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CORBEAU & LE RENARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CORBEAU & LE RENARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CORBEAU & LE RENARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CORBEAU & LE RENARD
Products information LE CORBEAU & LE RENARD

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LE CORBEAU & LE RENARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CORBEAU & LE RENARD
(Get full report from official database of BE for LE CORBEAU & LE RENARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CORBEAU & LE RENARD
Addition kinds of activities for LE CORBEAU & LE RENARD

3339. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
226199. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
28139904. Helium | Helium
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies

Werken bij LE CORBEAU & LE RENARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CORBEAU & LE RENARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CORBEAU & LE RENARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CORBEAU & LE RENARD. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van LE CORBEAU & LE RENARD in sociale netwerken
Look for responds of LE CORBEAU & LE RENARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CORBEAU & LE RENARD. Laat een reactie achter voor LE CORBEAU & LE RENARD. LE CORBEAU & LE RENARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CORBEAU & LE RENARD. Leave a respond for LE CORBEAU & LE RENARD. LE CORBEAU & LE RENARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CORBEAU & LE RENARD op de google maps. Adres en contacten LE CORBEAU & LE RENARD
Location of LE CORBEAU & LE RENARD on the google maps. Address and contacts of LE CORBEAU & LE RENARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CORBEAU & LE RENARD LE CORBEAU & LE RENARD: Jansens BVBA | BUREAU FRANCO J.M. | EDGAR RINGS | VAN EECKAUTE JOYCE | E.Media

Other related companies as LE CORBEAU & LE RENARD: Jansens BVBA | BUREAU FRANCO J.M. | EDGAR RINGS | VAN EECKAUTE JOYCE | E.Media

LE CORBEAU & LE RENARD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CORBEAU & LE RENARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf LE CORBEAU & LE RENARD bevindt zich op het adres: RUE DU VIVIER 222; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in LE CORBEAU & LE RENARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CORBEAU & LE RENARD is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CORBEAU & LE RENARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CORBEAU & LE RENARD, openstaande posities, locatie van LE CORBEAU & LE RENARD op de kaart.

LE CORBEAU & LE RENARD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CORBEAU & LE RENARD, company assigned to the tax number BE08802490234. The company LE CORBEAU & LE RENARD is located at the address: RUE DU VIVIER 222; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zuivelproducten. Products created in LE CORBEAU & LE RENARD were not found.
The main activity of LE CORBEAU & LE RENARD is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CORBEAU & LE RENARD is not available. You also can look at reviews of LE CORBEAU & LE RENARD, open positions, location of LE CORBEAU & LE RENARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CORBEAU & LE RENARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CORBEAU & LE RENARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CORBEAU & LE RENARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CORBEAU & LE RENARD, employees, financial statistics.