GUISEPPE BANFI

Contactgegevens GUISEPPE BANFI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUISEPPE BANFI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUISEPPE BANFI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRASSEURS 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84312435 (+32-84312435) 84312435 (+32-84312435)

Fax (fax): +32 (14) 131-89-19 +32 (14) 131-89-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUISEPPE BANFI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUISEPPE BANFI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUISEPPE BANFI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUISEPPE BANFI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUISEPPE BANFI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUISEPPE BANFI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUISEPPE BANFI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUISEPPE BANFI
Products information GUISEPPE BANFI

BTW identificatienummer (tax): BE05380249023
Ondernemingsnummer: 9894256591
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GUISEPPE BANFI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUISEPPE BANFI
(Get full report from official database of BE for GUISEPPE BANFI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUISEPPE BANFI
Addition kinds of activities for GUISEPPE BANFI

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
38260602. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten | Electrolytic conductivity instruments
94319910. Administratie van de volksgezondheidsinstantie, overheid | Public health agency administration, government

Werken bij GUISEPPE BANFI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUISEPPE BANFI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUISEPPE BANFI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUISEPPE BANFI. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van GUISEPPE BANFI in sociale netwerken
Look for responds of GUISEPPE BANFI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUISEPPE BANFI. Laat een reactie achter voor GUISEPPE BANFI. GUISEPPE BANFI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUISEPPE BANFI. Leave a respond for GUISEPPE BANFI. GUISEPPE BANFI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUISEPPE BANFI op de google maps. Adres en contacten GUISEPPE BANFI
Location of GUISEPPE BANFI on the google maps. Address and contacts of GUISEPPE BANFI

Andere gerelateerde bedrijven als come GUISEPPE BANFI GUISEPPE BANFI: DOROTH?E DE PAUW | KAPSALON FABIENNE | TONY GREUNLINX | Marien G | Inter IKEA Systems B.V

Other related companies as GUISEPPE BANFI: DOROTH?E DE PAUW | KAPSALON FABIENNE | TONY GREUNLINX | Marien G | Inter IKEA Systems B.V

GUISEPPE BANFI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUISEPPE BANFI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05380249023. Het bedrijf GUISEPPE BANFI bevindt zich op het adres: RUE DES BRASSEURS 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in GUISEPPE BANFI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUISEPPE BANFI is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUISEPPE BANFI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUISEPPE BANFI, openstaande posities, locatie van GUISEPPE BANFI op de kaart.

GUISEPPE BANFI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUISEPPE BANFI, company assigned to the tax number BE05380249023. The company GUISEPPE BANFI is located at the address: RUE DES BRASSEURS 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 821,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zuivelproducten. Products created in GUISEPPE BANFI were not found.
The main activity of GUISEPPE BANFI is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUISEPPE BANFI is not available. You also can look at reviews of GUISEPPE BANFI, open positions, location of GUISEPPE BANFI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUISEPPE BANFI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUISEPPE BANFI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUISEPPE BANFI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUISEPPE BANFI, employees, financial statistics.