MEDICARS AMBULANCE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MEDICARS AMBULANCE
Private companiesAgricultural Services • MEDICARS AMBULANCE

Contactgegevens MEDICARS AMBULANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDICARS AMBULANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDICARS AMBULANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKMEERS 22; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55496369 (+32-55496369) 55496369 (+32-55496369)

Fax (fax): +32 (82) 670-72-54 +32 (82) 670-72-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDICARS AMBULANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDICARS AMBULANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDICARS AMBULANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDICARS AMBULANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDICARS AMBULANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDICARS AMBULANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDICARS AMBULANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDICARS AMBULANCE
Products information MEDICARS AMBULANCE

BTW identificatienummer (tax): BE05752960205
Ondernemingsnummer: 5842773437
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MEDICARS AMBULANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDICARS AMBULANCE
(Get full report from official database of BE for MEDICARS AMBULANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDICARS AMBULANCE
Addition kinds of activities for MEDICARS AMBULANCE

20340203. Vruchtensappen, gedehydrateerd | Fruit juices, dehydrated
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
26780201. Bureau pads, papier: gemaakt van aangekochte materialen | Desk pads, paper: made from purchased materials
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude
80110507. Geriatrische specialist, arts / chirurg | Geriatric specialist, physician/surgeon

Werken bij MEDICARS AMBULANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDICARS AMBULANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDICARS AMBULANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDICARS AMBULANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van MEDICARS AMBULANCE in sociale netwerken
Look for responds of MEDICARS AMBULANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDICARS AMBULANCE. Laat een reactie achter voor MEDICARS AMBULANCE. MEDICARS AMBULANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDICARS AMBULANCE. Leave a respond for MEDICARS AMBULANCE. MEDICARS AMBULANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDICARS AMBULANCE op de google maps. Adres en contacten MEDICARS AMBULANCE
Location of MEDICARS AMBULANCE on the google maps. Address and contacts of MEDICARS AMBULANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDICARS AMBULANCE MEDICARS AMBULANCE: Boekhoudkantoor DC & B BVBA | VAN VOSSELEN E. | De Busschere P | Hotel Professor | P. YASSE

Other related companies as MEDICARS AMBULANCE: Boekhoudkantoor DC & B BVBA | VAN VOSSELEN E. | De Busschere P | Hotel Professor | P. YASSE

MEDICARS AMBULANCE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDICARS AMBULANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752960205. Het bedrijf MEDICARS AMBULANCE bevindt zich op het adres: BEEKMEERS 22; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ziekenvervoer. Producten gemaakt in MEDICARS AMBULANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDICARS AMBULANCE is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDICARS AMBULANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDICARS AMBULANCE, openstaande posities, locatie van MEDICARS AMBULANCE op de kaart.

MEDICARS AMBULANCE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDICARS AMBULANCE, company assigned to the tax number BE05752960205. The company MEDICARS AMBULANCE is located at the address: BEEKMEERS 22; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ziekenvervoer. Products created in MEDICARS AMBULANCE were not found.
The main activity of MEDICARS AMBULANCE is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDICARS AMBULANCE is not available. You also can look at reviews of MEDICARS AMBULANCE, open positions, location of MEDICARS AMBULANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDICARS AMBULANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDICARS AMBULANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDICARS AMBULANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDICARS AMBULANCE, employees, financial statistics.