MEDICAL ASSISTANCE

Contactgegevens MEDICAL ASSISTANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDICAL ASSISTANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDICAL ASSISTANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE VAN VOLXEM 407; 1190; FOREST (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 23441717 (+32-23441717) 23441717 (+32-23441717)

Fax (fax): +32 (51) 759-77-68 +32 (51) 759-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDICAL ASSISTANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDICAL ASSISTANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDICAL ASSISTANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDICAL ASSISTANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDICAL ASSISTANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDICAL ASSISTANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDICAL ASSISTANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDICAL ASSISTANCE
Products information MEDICAL ASSISTANCE

BTW identificatienummer (tax): BE09844268798
Ondernemingsnummer: 6189941406
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MEDICAL ASSISTANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDICAL ASSISTANCE
(Get full report from official database of BE for MEDICAL ASSISTANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDICAL ASSISTANCE
Addition kinds of activities for MEDICAL ASSISTANCE

26110301. Mechanische pulp, inclusief grondhout en thermomechanische | Mechanical pulp, including groundwood and thermomechanical
31110406. Kantleer | Lace leather
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
36340406. Vaporizers, elektrisch: huishouden | Vaporizers, electric: household
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij MEDICAL ASSISTANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDICAL ASSISTANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDICAL ASSISTANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDICAL ASSISTANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van MEDICAL ASSISTANCE in sociale netwerken
Look for responds of MEDICAL ASSISTANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDICAL ASSISTANCE. Laat een reactie achter voor MEDICAL ASSISTANCE. MEDICAL ASSISTANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDICAL ASSISTANCE. Leave a respond for MEDICAL ASSISTANCE. MEDICAL ASSISTANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDICAL ASSISTANCE op de google maps. Adres en contacten MEDICAL ASSISTANCE
Location of MEDICAL ASSISTANCE on the google maps. Address and contacts of MEDICAL ASSISTANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDICAL ASSISTANCE MEDICAL ASSISTANCE: PATRICK (BUREAU) | TONY GOETZ INTERNATIONAL | COPY-PRINT MINUTE | Epi'Centre | CANADEES VAREN-KANO

Other related companies as MEDICAL ASSISTANCE: PATRICK (BUREAU) | TONY GOETZ INTERNATIONAL | COPY-PRINT MINUTE | Epi'Centre | CANADEES VAREN-KANO

MEDICAL ASSISTANCE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDICAL ASSISTANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844268798. Het bedrijf MEDICAL ASSISTANCE bevindt zich op het adres: AVENUE VAN VOLXEM 407; 1190; FOREST (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ziekenvervoer. Producten gemaakt in MEDICAL ASSISTANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDICAL ASSISTANCE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDICAL ASSISTANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDICAL ASSISTANCE, openstaande posities, locatie van MEDICAL ASSISTANCE op de kaart.

MEDICAL ASSISTANCE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDICAL ASSISTANCE, company assigned to the tax number BE09844268798. The company MEDICAL ASSISTANCE is located at the address: AVENUE VAN VOLXEM 407; 1190; FOREST (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ziekenvervoer. Products created in MEDICAL ASSISTANCE were not found.
The main activity of MEDICAL ASSISTANCE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDICAL ASSISTANCE is not available. You also can look at reviews of MEDICAL ASSISTANCE, open positions, location of MEDICAL ASSISTANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDICAL ASSISTANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDICAL ASSISTANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDICAL ASSISTANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDICAL ASSISTANCE, employees, financial statistics.