LIMO-MASTER

Contactgegevens LIMO-MASTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMO-MASTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMO-MASTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIEGVELDSTRAAT 38; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27269660 (+32-27269660) 27269660 (+32-27269660)

Fax (fax): +32 (67) 605-58-51 +32 (67) 605-58-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMO-MASTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMO-MASTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMO-MASTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMO-MASTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMO-MASTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMO-MASTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMO-MASTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMO-MASTER
Products information LIMO-MASTER

BTW identificatienummer (tax): BE06737609863
Ondernemingsnummer: 4815826416
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LIMO-MASTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMO-MASTER
(Get full report from official database of BE for LIMO-MASTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMO-MASTER
Addition kinds of activities for LIMO-MASTER

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
20799906. Olijfolie | Olive oil
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
57220201. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
78220201. Filmverhuur, voor televisie: film | Film rental, for television: motion picture
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij LIMO-MASTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMO-MASTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMO-MASTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMO-MASTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van LIMO-MASTER in sociale netwerken
Look for responds of LIMO-MASTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMO-MASTER. Laat een reactie achter voor LIMO-MASTER. LIMO-MASTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMO-MASTER. Leave a respond for LIMO-MASTER. LIMO-MASTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMO-MASTER op de google maps. Adres en contacten LIMO-MASTER
Location of LIMO-MASTER on the google maps. Address and contacts of LIMO-MASTER

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMO-MASTER LIMO-MASTER: Sem Electronics | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE VANDERROOST | FA. BIEVELEZ | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as LIMO-MASTER: Sem Electronics | BANCONTACT-MISTER CASH | GARAGE VANDERROOST | FA. BIEVELEZ | PHARMACIES DE GARDE

LIMO-MASTER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMO-MASTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06737609863. Het bedrijf LIMO-MASTER bevindt zich op het adres: VLIEGVELDSTRAAT 38; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ziekenvervoer. Producten gemaakt in LIMO-MASTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMO-MASTER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMO-MASTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMO-MASTER, openstaande posities, locatie van LIMO-MASTER op de kaart.

LIMO-MASTER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMO-MASTER, company assigned to the tax number BE06737609863. The company LIMO-MASTER is located at the address: VLIEGVELDSTRAAT 38; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ziekenvervoer. Products created in LIMO-MASTER were not found.
The main activity of LIMO-MASTER is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMO-MASTER is not available. You also can look at reviews of LIMO-MASTER, open positions, location of LIMO-MASTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMO-MASTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMO-MASTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMO-MASTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMO-MASTER, employees, financial statistics.