ASLK-CGER Bank

Contactgegevens ASLK-CGER Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASLK-CGER Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASLK-CGER Bank

Regio (region): Alleur, België

Adres (address): Chee du Roi Albert 32/36; Alleur; 4430, België

Telefoon (phone): 32.41-639990^^41:639990 32.41-639990^^41:639990

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASLK-CGER Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASLK-CGER Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASLK-CGER Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASLK-CGER Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASLK-CGER Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASLK-CGER Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASLK-CGER Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASLK-CGER Bank
Products information ASLK-CGER Bank

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASLK-CGER Bank
(Get full report from official database of BE for ASLK-CGER Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASLK-CGER Bank
Addition kinds of activities for ASLK-CGER Bank

14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
20910322. Haring: verpakt in blikjes, potten, enz. | Herring: packaged in cans, jars, etc.
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
52110500. Metselwerk en materialen voor metselwerk | Masonry materials and supplies

Werken bij ASLK-CGER Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASLK-CGER Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASLK-CGER Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASLK-CGER Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van ASLK-CGER Bank in sociale netwerken
Look for responds of ASLK-CGER Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASLK-CGER Bank. Laat een reactie achter voor ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASLK-CGER Bank. Leave a respond for ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASLK-CGER Bank op de google maps. Adres en contacten ASLK-CGER Bank
Location of ASLK-CGER Bank on the google maps. Address and contacts of ASLK-CGER Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come ASLK-CGER Bank ASLK-CGER Bank: Sholy | Immo Consult NV | INSTITUUT AN | B.B.T.K. | Bodart

Other related companies as ASLK-CGER Bank: Sholy | Immo Consult NV | INSTITUUT AN | B.B.T.K. | Bodart

ASLK-CGER Bank is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Alleur, België. De volledige naam van het bedrijf is ASLK-CGER Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf ASLK-CGER Bank bevindt zich op het adres: Chee du Roi Albert 32/36; Alleur; 4430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van ASLK-CGER Bank is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASLK-CGER Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASLK-CGER Bank, openstaande posities, locatie van ASLK-CGER Bank op de kaart.

ASLK-CGER Bank is a company, that was registered 2017 in Alleur region, Belgium. Full name of company is ASLK-CGER Bank, company assigned to the tax number BE03243408203. The company ASLK-CGER Bank is located at the address: Chee du Roi Albert 32/36; Alleur; 4430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of ASLK-CGER Bank is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASLK-CGER Bank is not available. You also can look at reviews of ASLK-CGER Bank, open positions, location of ASLK-CGER Bank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASLK-CGER Bank, Alleur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASLK-CGER Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASLK-CGER Bank, Alleur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASLK-CGER Bank, employees, financial statistics.