AMBULANCEDIENST BEERSE

Contactgegevens AMBULANCEDIENST BEERSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMBULANCEDIENST BEERSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMBULANCEDIENST BEERSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILAARSTRAAT 3; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14612900 (+32-14612900) 14612900 (+32-14612900)

Fax (fax): +32 (55) 131-75-39 +32 (55) 131-75-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMBULANCEDIENST BEERSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMBULANCEDIENST BEERSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMBULANCEDIENST BEERSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMBULANCEDIENST BEERSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMBULANCEDIENST BEERSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMBULANCEDIENST BEERSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMBULANCEDIENST BEERSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMBULANCEDIENST BEERSE
Products information AMBULANCEDIENST BEERSE

BTW identificatienummer (tax): BE05732910156
Ondernemingsnummer: 3606781005
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in AMBULANCEDIENST BEERSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMBULANCEDIENST BEERSE
(Get full report from official database of BE for AMBULANCEDIENST BEERSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMBULANCEDIENST BEERSE
Addition kinds of activities for AMBULANCEDIENST BEERSE

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
355604. Drankmachines | Beverage machinery
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating

Werken bij AMBULANCEDIENST BEERSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMBULANCEDIENST BEERSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMBULANCEDIENST BEERSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMBULANCEDIENST BEERSE. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van AMBULANCEDIENST BEERSE in sociale netwerken
Look for responds of AMBULANCEDIENST BEERSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMBULANCEDIENST BEERSE. Laat een reactie achter voor AMBULANCEDIENST BEERSE. AMBULANCEDIENST BEERSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMBULANCEDIENST BEERSE. Leave a respond for AMBULANCEDIENST BEERSE. AMBULANCEDIENST BEERSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMBULANCEDIENST BEERSE op de google maps. Adres en contacten AMBULANCEDIENST BEERSE
Location of AMBULANCEDIENST BEERSE on the google maps. Address and contacts of AMBULANCEDIENST BEERSE

Andere gerelateerde bedrijven als come AMBULANCEDIENST BEERSE AMBULANCEDIENST BEERSE: Pastel | ALOIS PAUWELS | CLAEYSSENS FRANCOISE | RADIO BEIAARD | T.D.L.D.

Other related companies as AMBULANCEDIENST BEERSE: Pastel | ALOIS PAUWELS | CLAEYSSENS FRANCOISE | RADIO BEIAARD | T.D.L.D.

AMBULANCEDIENST BEERSE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMBULANCEDIENST BEERSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732910156. Het bedrijf AMBULANCEDIENST BEERSE bevindt zich op het adres: HEILAARSTRAAT 3; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenvervoer. Producten gemaakt in AMBULANCEDIENST BEERSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMBULANCEDIENST BEERSE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMBULANCEDIENST BEERSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMBULANCEDIENST BEERSE, openstaande posities, locatie van AMBULANCEDIENST BEERSE op de kaart.

AMBULANCEDIENST BEERSE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMBULANCEDIENST BEERSE, company assigned to the tax number BE05732910156. The company AMBULANCEDIENST BEERSE is located at the address: HEILAARSTRAAT 3; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenvervoer. Products created in AMBULANCEDIENST BEERSE were not found.
The main activity of AMBULANCEDIENST BEERSE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMBULANCEDIENST BEERSE is not available. You also can look at reviews of AMBULANCEDIENST BEERSE, open positions, location of AMBULANCEDIENST BEERSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMBULANCEDIENST BEERSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMBULANCEDIENST BEERSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMBULANCEDIENST BEERSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMBULANCEDIENST BEERSE, employees, financial statistics.